Erciyes Zafer Kurultayı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kılıçaslan Valiliğin kapatma davası ile ilgili Kayseri Adliyesi önünde bir basın açıklaması yaptı.

İşte Kılıçaslan'ın yapmış olduğu açıklama;

Öncelikle Kayseri halkına İyi Günler Diliyorum;

Ben Bu Neden Adliyedeyim? Çünkü Rahmetli Alpaslan TÜRKEŞ Başbuğumuz’un Bize Emanet Ettiği Erciyes Zafer Kurultay Derneğini Savunmak İçin Buradayım. Kayseri Valiliği bizim derneğimiz hakkında kapatma kararı için mahkemeye başvurmuştur. Üst üste 2 kez genel kurul yapılmadığını gerekçe göstermektedirler. Ama Bizim Genel Kurullarımız Yapıldı. Oradaki maksat başkadır. Mahkeme dosyasında vardır. Amacın ne olduğunu tahmin ediyorum.

BEN YALNIZ BURDAYIM

Keşke etrafımda o ülkücüyüm diyen arkadaşlarım, kardeşlerim beraber olsaydık. Gidip orda zemzem suyuyla yıkayan arkadaşlarımda bu gün yanımda olsaydı. Biz Başbuğun son emaneti olan o otağı yıktırmamak için uğraşırken onlar sadece otağın etrafını zemzem suyuyla, gül suyuyla yıkayarak kurtaracaklarını sanıyorlar. Etrafın tel örgüler çekmişler. Bakın tel örgüleri yarın bir gün biz bu davayı kayıp edersek belediyenin kepçeleri dozerleri kamyonları o tel örgüleri çok çabuk yıkarlar. Ve bizde onların altında Alpaslan Türkeş’in evlatları olarak kalırız. Gidip orda birileri bozkurt yaptı diye insanları birbirlerine düşürmeye gerek yok.

Buyurun gelin devlet ortağısınız hükümet ortağısınız her şey elinizde. Erciyes Zafer Kurultay Derneğini Hep Beraber Yaşatalım. Dağlara sığmayan ülkücüleri salonlara sığdırmaya kalkıyorsunuz. Bunları yapmayın Tek istediğim şu gelin derneğimize sahip çıkalım. Ben o derneğin yönetim kurulu üyesiyim bundan şeref duyuyorum onur duyuyorum.

BİZİ NEDEN YALNIZ BIRAKIYORSUNUZ

Benim arkadaşlarımdan, ülküdaşlarımdan gardaşlarımdan istediğim bizi neden yalnız bırakıyorsunuz. Bu gün burada bir mahkeme daha var. İçeriğini söylemeyeceğim ama oraya 60 kişi ile geldiniz. 5 tanenizde benim yanımda o salona geleydiniz. Belediyenin valiliğin avukatının karşında tek yürek dursaydık. Ama yok şova gelince herkes şovmen ama işe gelince kimse elini taşın altına sokmuyor. Burası bizim babamızın ocağı, babamızın vatanı, babamızın derneği, Başbuğun evlatları diye konuşuyorsak onun mirasınada sahip çıkmalıyız. Benim kamuoyuna söylemek istediklerim budur. Ülkücü hareketin mahkemelerlede hiç bir şeylede engellenemeyeceğini inşallah bu davayı kazandığımızda göstereceğiz.

Herkes Erciyes'e gidebilir mesire alanı herkesindir. Herkes orda Bozkurtunu yapabilir. Kimsenin tekelinde değildir. Çıkın Hıdırellez tepesinde de Bozkurt yapın. Tel örgüler bizi yıldıramaz. Keşke bu gün yanımda 5-6 arkadaş bu davada benimle birlikte olsaydı Saygılar Sunuyorum, dedi.

Editör: TE Bilişim