Bilim kurgu yazan bir Türk kadını olarak ne yalan söyleyeyim hem kendimin hem okuyucularımın nadir olduğunu biliyorum hakkını vermeye çalışıyorum. 

Yeni kitaba yoğunlaştığım için uzun zamandır bir köşem yok hatta ucundan azıcık kıyısına yazdığım bir yer yok. Fakat gündeme dair söylemek istediklerim de var. Söylemezsem çatlayacak durumdayım. Eşim Murat Taşdan’dan rica ettim ne olur bir hafta senin köşende yazayım dedim, “Hanım ne münasebet! Olmaz öyle şey benim okuyucuma dayatma ve saygısızlık olur hiç ilkeli değil” dedi kesti attı. Doğrusu çok bozuldum, yani elin adamı kalkıp şak diye başkan yardımcılığını karısına veriyor, öteki bakanlığı damadına veriyor, beriki kızını danışman yapıyor, ben azcık köşende yazıvereyim dediğimde ilkesiz oluyorum. Sevgili Haber Erk okuyucuları eşimi kınıyorum ve bu akşam en sevdiği yemek kuru fasulyeyi tuzsuz pişirerek intikam almayı planlıyorum. İlkeli ilkeli eksin tuzunu!  Sağ olsun Haber Erk yayın yönetmeni imdadıma yetişti, yaz biz yayınlarız dedi.

Gündemim Meral Akşener. En başta Meral Akşener’i kadın olduğu için önemsiyorum. Erkeler kolay zannediyor fakat bu ülkede kadın olmak çok zor. Her gün bakın tekrar ediyorum her gün bir kadın cinayete kurban gidiyor ve bir kadın hakkında her çeşit iftiraya baskıya rağmen inatla dimdik ayakta duruyor sinmiyor korkmuyor. Bu kadın Meral Akşener ve hangi çeşit kadın profili bu biliyor musunuz? Anasız yaşanır da vatansız yaşanmaz diyen Nene hatun profilidir. Kalır mı Mustafa Kemal'in kağnısı, ,Kocabaşın yerine kendini koşup kağnıyı kan ter içinde çekip cepheye Mehmetçiğe mermi yetiştiren Elif’ çiğin profilidir. Bu Türk kadını profilidir! Bu doğru söyleyen kadın/erkek fark etmez peşinden giderim gücüne güç katarım diyen mert Türk erkeğinin profilidir!

Meral Akşener Fettoşcuymuş diyorlar, siyaset arenası böyle kimi beğenmezsen fettoşcu diye yapıştır gitsin!  Hatta daha ileri git hayır oyu veriyorsa terörist diye çamur at sindir gitsin! Her şeyden önce ben fettoşcu değilim. Biz Silivri zindanının duvarlarını fetullahın itleri yıldıramaz bizleri diye zorlarken Ergenekon fettullah terör örgütünün kumpasıdır ordumuzu ele geçiriyorlar dediğimiz için yerlerde sürüklenip biber gazına boğulduğumuz sırada ergenekonun savcısıyım fettullah hoca efendimizin hidayetiyle laflarını geveleyenler şimdi kalkıp fettullah bizi kandırdı diyorlar! Ben KANDIRILMADIM ve kandırılmışlardan gelecek akla ihtiyacım yok! Kayıtlı Vatan Partisi üyesiyim ve takım tutar gibi parti tutamam, önümüzdeki maçlara bakacağız diye açık çek veremem. Artık son karşılaşma haklının yanında olmak zorundayım çünkü söz konusu vatansa gerisi teferruattır! Ülkeme ne lazımsa doğruyu kim haykırıyorsa ona destek vermek zorundayım!

Asena dişi bir kurt aşılmaz denilen dağlardan yolu göstermişti.  Dikkatli bak, Ergenekon destanı yeniden yazılıyor…

Daha söylemek istediğim çok şey var ancak uzun yazı okumayı kimse sevmez ben de zaten uzun yazmayı sevmem. Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, güçlü kalın, esen kalın, sakin ve kendinizden emin kalın… 

Aysun Bitir Taşdan

Editör: TE Bilişim