Soğan Sarmısak Kafe

"Soğan Sarmısak" Gümüşlük Köyü'nde bulunuyor. Sahibi taş evini restorana dönüştürmüş. Lüksten uzak son derece salaş bir mekan. Soğan böreği, kabak çiçeği dolması ve köpoğlunu mutlaka deneyin!

Faik'in Gayvesi

Köyün ağası Koca Faik'ten adını alan bu kahve Gümüşlük Köyü'nün ilk kahvesi. Bi soluklanalım, bi çay içelim denizi seyredelim derseniz Faik'in Gayvesi'ne gidebilirsiniz. Bodrum Mandalina Gazozu'nu da deneyebilirsiniz.

Kardeşler Köftecisi

Bu köfteci Faik'in Gayvesi'nin içinde bulunuyor. Kardeşler Köfteci'sinin kaşarlı ve salçalı köftesini mutlaka deneyin. Kaşarlı-domatesli tostu da bi o kadar lezzetlidir.

Sünger Pizza

Bodrum'un en lezzetli mekanlarından olduğundan müdavimleri çok. Pizzalardan Deniz Mahsüllü ve Hawaii Pizza'yı (ananaslı) denemenizi öneririz. Pizzasının yanı sıra balık çorbası ve çökertme kebabı da bi hayli popüler. Turgutreis'te de bir şubesi bulunuyor.

Bitez Mantıcı

Uygun fiyatlı mantıcı arıyorsanız Bitez'de!  Değişik mantılar denemek isterseniz kıtır mantı veya cevizli mantıyı deneyebilirsiniz. 

Kayabaşı Restoran

Mazı koyu Hurma Sahilinde'ki bu restorana yörenin en meşhur balığı ''sokkan'' balığını ve çeşitli zeytinyağlılarını yiyebilirsiniz. Özellikle favası enfestir. Arılar biraz başınıza bela olabilir. Bunun dışında buradan denize de girebilirsiniz.

Sakız Ana

Bodrum'da en iyi ev yemeği burada! Canınız ev yemekleri çektiyse Sakız Ana'da yemelisiniz. Hele ki sütlü kadayıfı kesin denemelisiniz.

Hayat Kafe

Her şeye kadın eli değdiği, tüller içinde püfür püfür esen bir mekan. Kahvaltısını denemelisiniz! Kahvaltı dışında da  ev yapımı birçok alternatif var. Buranın fiyatları, genel olarak Gümüşlük'e göre daha uygun. 

Editör: TE Bilişim