Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon programında, "Bunlar benim dinazorlarım değil, onların gözlerinden ışıklar fırlıyordu, pırıl pırıldı" diyerek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendini karalamaya çalıştığını iddia etti.

Gökçek, A Haber'de "Memleket Meselesi" isimli programa katıldı. Ankapark'ın gündeme alındığı programda, parkın harabeye dönmüş görüntüleri eşliğinde dinazorları gösteren Gökçek, "Mansur Yavaş'ın gösterdiği dinozorlar benim değil. Bunlar eski dinozorlar. Mansur Yavaş'ın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp 'bakın Melih Gökçek'in dinozorları' diye takdim ettiği Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesinden kalan eski dinozor artıkları" dedi.

Gökçek, "Bu da aynı şekilde o dönemden kalma. Bu benim aldığım dinozorlar değil Merve Hanım. Şunu bilmekte çok ama çok fayda var, benim aldığım dinozorlar değil. Bunlar Mansur Yavaş'ın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp 'bakın Melih Gökçek'in dinozorları' diye takdim ettiği Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesinden kalan eski dinozor artıkları. Sırf karalamak için yapıyor. Dinozorun hali, bu eski, görüyor musunuz bu dinozorları? Esas bunun bir başka hali var. Bunun gözlerinden ışıklar fırlıyor. Yani, pırıl pırıldı" diye konuştu.

Editör: Yadigar Hanım