İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, günler önce önemli açıklamalarda bulunacağını söylemişti. Ne açıklayacağı merakla beklenen Akşener, bugün partisinin Büyük Taarruz’un 101’inci yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar’da düzenlediği programda konuşacak.

Akşener, Malazgirt Zaferi’nin 952’inci, Büyük Taarruz’un 101’inci yıldönümü nedeniyle bugün Afyonkarahisar’da partisi tarafından düzenlenen programa katılacak. Akşener, "Türk siyaseti için önemli bir başlangıç olacak" vurgusuyla duyurulan program kapsamında saat 14.00'da Kocatepe’de vatandaşlara hitap edecek, Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliğini ziyaret edecek.

26 AĞUSTOS MESAJI

İYİ Parti Sözücü Kürşad Zorlu, daha önce yaaptığı açıklamada, Meral Akşener'in 28 Mayıs seçimlerinin ardından sonuçları analiz ettiğini, eksiklikleri ve hataları teşkilatlarla değerlendirdiğini, bu kapsamda da 26 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da vatandaşlara hitap edeceğini aktarmıştı. 

Zorlu, "Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü vesilesiyle bazı etkinlikleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında İYİ Parti olarak bazı faaliyetleri ülke sathında gerçekleştirme kararı aldık. Özellikle 26 Ağustos tarihine dikkat çekiyorum. Burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Yadigar Hanım