Son provalarını yapan ekibin yeni afişi de yayınlandı. 10. sezon afişinde kadroda büyük değişiklik olmazken, iki ünlü ismin bulunmadığı görüldü. 

Afişte gözler Onur Buldu ve Çağlar Çorumlu'yu aradı. Fakat ünlü ikiliyi afişte göremeyenler "Parayı buldular, gittiler" yorumları yaptı. 

Güldür Güldür, Show TV'nin ve türk televizyonlarının en uzun soluklu eğlenceli programlarından birisi oldu. Skeçleri ile hem güldüren hem de zaman zaman düşündüren Güldür Güldür, sosyal medyanın da konusu olmayı başardı. Her bölümü ile büyük ses getiren, tekrarları bile binlerce kez izlenen Güldür Güldür'ün 10. sezonunda çok büyük değişiklikler yaşandı.

Son dönemlerin en çok izlenen yapımlarında yer alan Çağlar Çorumlu'nun Cem Yılmaz'ın son filmi Ayzek'te rol aldığı için kadroya girmediği konuşuluyor.

9 sezondur Güldür Güldür Show kadrosunda yer alan ve en çok güldüren isimlerden biri olan Onur Buldu da artık ekipte değil. 

Taze baba Onur Buldu, Acun'un digital kanalı Exxen TV'de Sizi Dinliyor adında sit-com çekiyor. 

GÜLDÜR GÜLDÜR 10. SEZON KİMLER VAR?

Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.”

Editör: Yadigar Hanım