Türk Telekom Arena’da dün dakikalar 85’i gösterdiğinde herkes sustu. Sadece Sneijder konuştu. Hollandalı yıldız attığı galibiyet golüyle tüm Türkiye’yi sevince boğarken Galatasaray’a ilk 16 yolunu ardına kadar açtı. Galatasaray şu ana kadar şampiyonlar ligi’nden 24.6 milyon euro kazanmayı garantiledi.  

Cimbom paraya bara demezken rakip Juventus ise dün 1 gol yedi ama milyon euroları kaybetti. Juventus öncelikle çeyrek finale çıkamadığı için 3.5 milyon euroluk ödül parasından oldu. Şampiyonlar Ligi’ni kazanan takım toplamda 55 milyon euro gibi bir ödül parasının sahibi oluyor. Juventus şu ana kadar bu paranın 20 milyon eurosunu kazandı. Fakat potansiyel bir 35 milyon eurodan vazgeçmiş oldu. 

Öte yandan takımın hisseleri dünü yüzde 7.5 düşüşle kapattı. Takımın piyasa değeri dün yaklaşık 20 milyon euro civarında geriledi. Yani Juve kupayı kazanması dahilinde kazanacağı 35 milyon eurodan olurken takımın piyasa değerinin bir günde 20 milyon euro gerilemesi takım için toplamda 55 milyon euroluk bir kayıp oldu.        

Editör: TE Bilişim