2 EKİM DE KAFES’İ İZLEYECEĞİZ
Uğruna Beşbin vatan evladını kara toprağa nikahladığımız ülkücü hareketin şerefli tarihini anlatan ve Ülkücü şehitlerimizi gelecek kuşaklara aktaracak kaç tane sinema filmi yapılmıştır acaba?
Milliyetçi ve Ülkücü hareketi temsil noktasında olanlar hangi şehidimizin şehadetini sinema filmi, dizi filim veya belgesel yaparak topluma sunabilmişlerdir.Süleyman Özmen,Dursun Önkuzu,Veli Can Oduncu,ve diğerleri için ülkü ocaklarında yetişen genç Bozkurtlara ‘’İşte sizlerin örnek alabileceğiniz ağabeyleriniz bunlardı.’’diyebildik mi?
Bizim olan ve bizi anlatan bir şeyler görmek istiyor gözlerimiz hep…
İlk defa Ülkücülerin yüreğine hitap eden ve onların çektiği ızdırapları anlatan bir film çekildi ve 2 Ekim de vizyona giriyor.İsmi KAFES..Doğrusu bu filme emeği geçen ülküdaşlarımızdan Lütfi Şehsuvaroğlu başta olmak üzere yapımcı ve oyuncularının tamamını tebrik ediyorum.
Bilmeyenler için hatırlatmada bulunayım.Lütfü Şehsuvaroğlu, Ülkücü Yemini'ni yazan ve "Kanımız Aksa da Zafer İslam'ındır", " Müslümanlar küfre karşı tek yumruk" sözlerinin müessibidir.Filmin yapımcılarından Yasemin NAK ile yaptığım görüşme de ‘’Filmin galasına MHP li yöneticileri ve Ülkü ocaklıları mutlaka bekliyeceklerini söyledi.
İnşallah başta Sayın Devlet BAHÇELİ ve divan üyeleri olmak üzere Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz da bu filmin galasına iştirak ederek en azından filim hakkında bir değerlendirme de bulunurlar.
2 Ekim de vizyona girecek KAFES filmi için ben buradan bütün ülküdaşlarımızı biletlerini alıp sinemaya gitmeye davet ediyorum.
Bu filim bizi anlatıyor beyler..
Bizim olan değerlere sahip çıkalım lütfen…
Ertuğrul KALAFAT

Editör: TE Bilişim