TEK TEK TOKALAŞTI

Ellerinde Gül'ün fotoğrafları, bayrak ve gül bulunan vatandaşlar "Güzelliklerin öncüsü büyüğümüz şehrinize hoş geldiniz" yazılı pankart açıp "Türkiye'nin gururu" sloganları atarak, sevgi gösterisinde bulundu.

Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşmaya çalışan Gül, verilen gülleri de geri çevirmedi.

Minibüsle Büyükşehir Belediyesine hareket eden Gül, yol güzergahında sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Halk ozanı Abdullah Öztürk de sazla Abdullah Gül için yazdığı dörtlüğü okudu.

ABDULLAH GÜL'ÜN KAYSERİ PROGRAMI

Cumhurbaşkanlığı görevini devrettikten sonra İstanbul'a yerleşen Abdullah Gül, tarihi Hunat Hatun Camii’nde Cuma namazı kılacak. Ardından esnafıziyaret edecek. Abdullah Gül daha sonra Melikgazi ilçesindeki Kergah bağları semtindeki sayfiye evinde kalan annesi Adeviye ve babası Ahmet Hamdi'nin yanına gidecek ve burada konaklayacak.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın (Cumartesi) Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı Sukaypark Adası'nda düzenlenen sivil toplum örgütü temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelmesi bekleniyor.

Abdullah Gül’ün Kayseri programı nedeniyle billboardlara “11. Cumhurbaşkanımız Hoşgeldiniz” ilanları asıldı. Cumhuriyet Meydanı ise Türk bayraklarıyla donatıldı. Kayseri Kalesi surlarına ise Türk bayrağı, Atatürk ve Abdullah Gül posteri asıldı.

abdullah-gul-kayseri.jpg

abdullah-gulun-kayseri-ziyareti.jpg

Editör: TE Bilişim