Adnan Oktar'dan PKK'ya veryansın! Karayılan'ın Kobani konusundaki açıklamalarını değerlendiren Oktar, PKK'nın tırstığını bu nedenle bölgeye Türk askerinin gitmesini istediğini söyledi. PKK'lılar için "dinsiz, Allahsız ve manyak adamlar" ifadesini kullanan Oktar, Kürtler'in bu ideolojiyi kabul etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

Adnan Oktar A9'daki sohbetinde bu kez PKK'yı hedef aldı. PKK'lılar için oldukça sert ifadeler kullanan Oktar, Kürtler'in Öcalan'ın ideolojisini kabul etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Öcalan'ın dini kaldıracağı yönünde ifadelerinin bulunduğunu ileri süren Oktar, bölge halkı için ailenin çok önemli olduğunu anlattı. İşte Oktar'ın sözleri;

"KÜRTLER DUYSA PARMAKLIKLARI SÖKER" 

Kürt kardeşim bunu gerçek anlamda bir duymuş olsa, parmaklıkları söker Öcalan'ı oradan çıkararak "sen ne demek istiyorsun" diye sorar. Daha yeni öğrendiler PKK'nın ne olduğunu. Onun için bölgede PKK'ya karşı müşhit bir tepki ve nefret var. Onların Allahsız, kitapsız olduğunu öğrenen Kürt gençler bu nedenle IŞİD'e katılıyor. Bu it kopuk takımıyla birlikte olmak istemiyor. İki taraftada şiddet var. Bu yanlış İslam'da şiddet yoktur. 

"PKK'NIN İTİBARI KALMADI"

Şu anda oradaki operasyonlara katılanlar dindar Kürt gençler. Bu yüzden PKK dehşete düşmüş durumda. PKK'nın itibarı kalmadı. Zaten berbattı yani. 2014 yılında oturmuşlar komünizm propagandası yapıyolar. Millet size sırtıyla güler yahu! Dolayısıyla PKK bitmiştir, PKK zihniyeti de bitmiş durumda. Öyle kabadayılık yapmakla da olmaz. Mehmetçik, efendice izliyor. O arada da Kürt annelere yardım etmekle uğraşıyor."

 

Editör: TE Bilişim