AKP'ye yakınlığıyla bilinen Prof. Ahmet Akgündüz, Kimse Yok mu Derneği'ne kurban bağışı yapanları eleştireyim derken baltayı taşa vurdu.

Aktifhaber

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrasında AKP hükümetini temize çıkarmaya çalışan Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Akgündüz, yolsuzluk iddialarına ilişkin, "Tayyip Bey'in hükümetleri ve bürokratları milletin malının yüzde 20'sini yediler" demişti.

Akgündüz, Facebook hesabından paylaştığı mesajında AKP'den önceki iktidar dönemlerine atıfta bulunarak, "Eski hükümetler, milletin malının % 80'ini yiyorlar ve kalan % 20 ise yol parasına bile yetmiyordu. Tayyip Beyin hükümetleri ve bürokratları ise, % 20'ini yediler; ancak % 80'ini millete harcadılar. Şu anda CHP Genel Başkan Yardımcısının ifadesiyle "Çok büyük işler yaptılar; keşke yiyenleri tam engelleselerdi. Bizimkiler ise tamamını yiyordu". Ben de yolsuzluk yapanların olduğunu bilenlerdim" ifadelerini kullanmıştı.

"Kimse Yok mu'ya kurban mı verceksiniz?"

Ahmet Akgündüz bu defa Kimse Yok mu Derneği'ne yapılan kurban bağışlarına kafayı taktı. Akgündüz, Kimse Yok mu Derneği'nin Odatv'ye reklam verdiğini söyleyerek "Hala bunlara Kurban verecek olan var mı?" diye sordu. Twitter hesabından açıklama yapan Ahmet Akgündüz, "Kimse Yok mu Derneği Oda TV'ye reklam veriyormuş. Hala bunlara Kurban verecek olan var mı?" dedi.

de-001.png

Yanlız Profesör Akgündüz'ün bilmediği bir şey vardı o reklamlar "Google Adwords"

reklamlarıydı.

Prof. Ahmet Akgündüz'ün bu paylaşımına tam "354" tepki mesajı geldi.

Dennek Başkanından Açıklama

Konuyla ilgili Twitter hesabından detaylı açıklama yapan Kimse Yok mu Derneği Başkanı İsmail Çingöz, Odatv'ye reklam vermediklerini söyledi.

İsmail Çingöz, "Kimse Yok Mu Derneği Odatv'ye reklam vermemiştir. Google Adwords'a reklam vermiştir." dedi.

Çingöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

1..@AhmetAkgunduz Hocam, @kimseyokmu çalışma ve hizmetleriyle alakalı ilan reklam verirken hür iradesiyle kararlarını verir...

2..Bu kararlarını verirken de hukuka uygun, yasalar çerçevesinde tertemiz vicdanla kararlarını verir. Namussuza hırsıza ahlaksıza sormaz

3..@AhmetAkgunduz Hocam, hani nereye reklam vermeli vermemeli ayrı konu da Kimse Yok Mu Derneği Odatv'ye reklam vermemiştir.

 

4..Kimse Yok Mu Derneği Odatv'ye reklam vermemiştir. Google Adwords'a reklam vermiştir.

5..-Google AdWords kullanıcılara, bulundukları yer, saat ve cihaz türüne göre doğru reklamla tüm cihazlarda daha kolay ulaşılmasını sağlar

6..-Google adwords reklamlarını tercih eden tüm sitelere ayırım yapmaksızın gösterim yapar.

7..Reklam verirken belirlenen kriterler arasında belli hedef siteler girilirse tıklanma üzerinden değil görüntüleme üzerinden ücret alınır.

8..Site engelleme de sadece kategoriler ya da istenmeyen kelime tercihleri kullanılabilir. Biz zaten yasaklı kelimeleri belirttik.

9..Kategorileri belirterek kısıtlama yapabilirsiniz (haber siteleri gibi) Biz haber sitesi kısıtlamadık.

10.-Bu reklamda, geliştirilmiş kampanyalar, mobil cihazlar ve bilgisayarlar gibi farklı platformlara ilişkin karmaşık hedefleme ve...

11.Teklif verme işlemlerini ve reklamları tümüyle tek bir kampanyada kolayca yönetmenizi sağlar.

12.Değerli @AhmetAkgunduz Hocam, Allah Aşkına Bırakın Artık Bu Küçük İşleri. Hizmet erinin, mü'min müslümanın daha fazla günahını almayın.

Editör: TE Bilişim