Bismillahirrahmanirrahim
25 Mart 2009 tarihinde kaybettiğimiz, şehidimiz, liderimiz, Muhsin Başkanımızın davası "adalet" ve "hukuk" başlıklarında toplanan "bağımsız" mahkemeler tarafından takipsizlik kararı vermesiyle neticelenmiştir.
Bu karar, devletin itibarının karlar altında kaldığı 25 Mart 2009 tarihinden beri süre gelen kararların, “terfi”lerin, atamaların devamı niteliğindedir.
Pilotaj hatası olarak verilen bu karar kendi hatalarını gizlenme gayesinde olanların kararıdır.
Muhsin Başkanımızın şehit olduğu günden bu yana üç maymunu oynayanlar görevlerini hakkı ile yerine getirmektedir.
Bu son takipsizlik kararı bizlere olayın perde arkasında kimler olduğu, kuklaları kimlerin kontrol ettiğini gözler önüne sermiştir.
Gerek yurt içinde  gerekse yurt dışında bulunan failler er ya da geç ortaya çıkacaktır.
Bizler, Muhsin Başkanın yolundan gidenler, bu süreci, verilen bütün kararlara rağmen, örtbas etmelere rağmen takip edeceğiz.
Hayatı boyunca dava arkadaşlarını satmayan, adamlığın kitabını yazmış, liderimize bu bizim son görevimizdir. Bu görev ölüm tecelli edene kadar devam edecektir.
Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşı, kardeşi, ülküdaşı olduğunu  söyleyipte bu karara ses çıkartmayanlara rağmen bizler Muhsin Başkanın hukukunu dünyalık hiç bir menfaata değişmeyeceğimize söz veriyoruz.
Mahkemelerin susturulduğu, kalemlerin satın alındığı, makamların liyakatsiz insanlarla dolduğu bu zamanda bizler vicdanların sesi olmaya devam edeceğiz.
“Bağımsız” mahkemelerin bilmediği ilahi adalette zaman aşımı ve takipsizlik kararlarının olmadığıdır.
Köşe başlarını tutan, üç kuruşa adam satan, dönme dolaplara ilham olanlara karşı bizler, Allah’ın adaletine inanmış Müslümanlar, bu davanın karıncası olmaya ve ağızlarımızda su taşımaya devam edeceğiz.
Yedi yıldır bayramı bayram gibi yapamayanların bayramı kutlu olsun.

Doğan ÖZTAŞKIN VE ESKİ ALPEREN İL OCAK BAŞKANLARI

Editör: TE Bilişim