Bahçeli'nin konuyla ilgili açıklama şöyle: "Türkiye çok ciddi bir terör saldırısıyla boğuşmaktadır. İnsanlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan teröristler, bu akşam saatlerinde Ankara Devlet Mahallesi’ni kana bulamışlardır. Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınındaki askeri servis aracına düzenlenen hain saldırıda, ilk açıklamalara göre beş kardeşimiz hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi yaralanmıştır. Vahim olay henüz çok yeni, acımız çok tazedir. Gelişmelerden dolayı Türk milleti kaygı içindedir. 10 Ekim 2015’de Ankara Tren Garı önünde yaşanan canlı bomba saldırısından sonra başkentimiz, devletimizin kalpgahı bir kez daha hedef alınmıştır.

Türkiye topyekûn terörün, cinayet ve felaket emellerinin tehdidi altındadır. Bu olağanüstü durum açıkça düşmanlık ve barbarlıktır. Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insan canına kast eden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Ankara’daki bombalı saldırıyı şiddetle lanetliyorum.

Bu canavarlığı yapanlarla birlikte arkasında duran karanlık cephenin teşhis ve deşifresinin yapılarak hak ettikleri cezayı almalarını bekliyorum. Hükümetten devletin tüm imkanlarını kullanarak teröristlerin ve destekçilerinin hakkından gelmesini samimiyetle istiyorum. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor; yaralılara ise acil şifa dileklerimi iletiyorum."

Editör: TE Bilişim