Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesi içinde bulunan Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Dr. Yıldırım Aktuna Nöroloji Kliniklerinin ikinci katında bulunan servisler katında gaz sıkışmasından olduğu öne sürülen bir patlama meydana geldi.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Doktor Yıldırım Aktuna Nöroloji Kliniği ikinci katında bulunan kantinde henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre olayda yaralı ve can kaybının olmadığı öğrenildi. 

Olay, saat 05.00 sıralarında gerçekleşti. Hastanenin Doktor Yıldırım Aktuna Nöroloji Kliniği ikinci katında bulunan kantinde henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlama sebebiyle binada bulunan çok sayıda hasta ambulanslarla başka binalara tahliye edildi. İnfilakın şiddetiyle binanın camları kırıldı ve çevreye saçıldı. 

Olay yerine Bakırköy ve Kocasinan itfaiyesi ekipleri sevk edildi. Güvenlik görevlileri, patlama sonrası çıkan küçük çaplı yangını söndürdü. Binaya gelen itfaiye erleri de soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Hastane bahçesinde bulunan vatandaşlar, patlama duyduklarını ve olay yerine koştuklarını söyledi. Binada inceleme yapan itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Editör: TE Bilişim