Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 1 Kasım seçimlerinde seçmenlerin sandıklarına sahip çıkmalarını istedi. Destici, “Öncelikli olarak oyunuzu kullanın, sandığa gidin. Sadece oy kullanmakla kalmayın. Milletvekili adayı olmasanız da, sandık görevlisi olmasanız da, müşahit olmasanız da, o sandığın başında oy sayılırken orada bulunmak her seçmen gibi sizin de hakkınız.” dedi.

BBP Genel Başkanı, seçmenlere kimi doğru biliyorsa, kime inanıyorlarsa ona oy vermeleri gerektiğini ifade etti. Destici, “Kimin ülkenin ve sizin meselelerinin çözeceğinize inanıyorsanız oyunuzu oraya verin. Öncelikli olarak oyunuzu kullanın, sandığa gidin. Sadece oy kullanmakla kalmayın. Milletvekili adayı olmasanız da, sandık görevlisi olmasanız da, müşahit olmasanız da, o sandığın başında oy sayılırken orada bulunmak her seçmen gibi sizin de hakkınız.” uyarısında bulundu.

1 Kasım erken seçimlerinin vatan ve millet için hayırlara vesile olmasını dileklerini sunan Mustafa Destici, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu seçimin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’ta niyaz ediyorum. Kıymetli vatandaşlarımız. Bir tarafta bugüne kadar sizi anti demokratik anayasaya işsizliğe, yoksulluğa gelir dağılımındaki adetsizliğe, teröre, dış politikada itibarsızlığa itibar edenler. Senin yanında 23 yıllık mazisi ve her problemi çözecek kadrolara sahip BBP tercih senin oyun boşa gider deme.”

"BİR SEÇİMLİK OYUNUZU ALMAK İÇİN BÜYÜK BİR OYUN OYNANMAKTA"

Önceden Büyük Birlik Partisi’ne üye olan dava arkadaşlarına seslenen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bir çağrımda parti kurulduğu günden bugüne kadar bizimle birlikte olmuş ama şuanda resmi olarak bizimle bağı bulunmayan kardeşlerime ve dava arkadaşlarıma. Bugün sırf sizin oyunuzu bir seçimlik almak için üzerinizde büyük bir oyun oynanmakta partimizde ilgili kalmamış, resmi olarak bile bugün iktidar partisinin saflarına geçmiş bazı haysiyetsizlerin ve menfaatperestlerin makam ve koltuk sevdalılarının yapmış olduğu çağrılara kulak vermeyeceğinizden eminim.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim