Kullanıcılar için kaliteli ve güvenilir teknik servis hizmeti sunmak için çalışmalarına ağırlık veren .com sitesi, ülkemizde üretim ve satış yapan bütün Beyaz Eşya üreticilerinin teknik servis kadrolarını sizler için aynı çatı altında toplamaya devam ediyor. Sektörün en büyük sorunlarından biri haline gelen teknik servis hizmetinin kaliteli sunulmaması üzerine, sorumluluk alarak sağlam hizmet sunmak için yola çıkan sitemize her bakımdan güvenebilirsiniz. Türkiye'nin her il ve ilçesinde araştırmalar yaparak seçkin teknik servis kadroları ile anlaşma yapan sitemiz, kullanıcı beklentilerini tam olarak karşılamak istiyor. Ülkemizin en gözde Beyaz Eşya markası olarak bilinen Arçelik Markasının, kaliteli ve güvenilir hizmet veren teknik servis ekipleri, en zorlu ürün arızalarını bile kısa sürede tamir ediyor. Bu ekiplerden biri olan gün boyu sizden gelecek çağrılara cevap vermeye hazırdır.

Çağın gerektirdiği gibi teknolojik bakımdan üstün olan Beyaz Eşya modelleri, karmaşık yapılar gibi görünse de arıza verdiği zaman usta ellerde sağlıklı bir tamir süreci ile onarılabilir. Bu konularda yaptığı özenli çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Beko servisleri her türlü teknik ekipmana ve yılların verdiği bilgi birikimine sahiptir. Beklenmedik bir anda arıza veren Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini tamire alırken bozulan cihaz parçalarını bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişen servisimize, bozulan Arçelik ürünleri gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir hizmet veren servis kadromuz, kesintisiz iletişim hattı ile çalışmaktadır.

Türkiye'de ürettiği kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya modelleri ve elektronik ev ürünlerini iç piyasada oldukça başarılı bir şekilde satan Beko şirketi, her geçen gün daha istikrarlı bir grafik çiziyor. Adından sıkça söz ettiren Beko şirketi, yurt dışına da açılarak bu sağlam ürünleri satmaya başladı. Gelişmiş cihazları için kaliteli ve güvenilir teknik servis hizmeti sağlamaya kararlı olan şirket, karşınıza çıkacak her çeşit Beko cihaz arızasında işini garantili yapan ekiplerine güveniyor. Beko Servisleri teknik bakımdan yeterli ve donanımlı bir usta kadrosundan meydana gelmektedir. İtinalı onarım yapan ekiplerimize ulaşmak için sitesine giriş yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim