Koza İpek Holding ve şirketlerine kayyum atanmasıyla ilgili tepkiler devam ediyor. Mecidiyeköy'deki Bugün ve Kanaltürk televizyonlarını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, “Adalet, hukuk herkes için. Bu gaspı protesto ediyoruz. Türk demokrasisi adına, Türkiye’nin kazanımları adına bütün dünyanın önünde cereyan eden bu garabeti protesto ediyoruz.” dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle Ankara 5. Sulh Ceza Hâkimi Yunus Süer tarafından Bugün gazetesi, Bugün TV, Kanaltürk TV ve Millet gazetesinin de içinde olduğu Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasına tepkiler sürüyor. MHP’li Celal Adan ve partililer, Bugün ve Kanaltürk televizyonlarını ve gazetelerini ziyaret etti. 

Olayı kınayan Celal Adan, “Adaletin olmadığı yerde insan haysiyeti yoktur, şerefi yoktur. Bugünkü davranış bir gasptır, hukuksuzluktur. Bir gün Cumhurbaşkanı’na da hukuk gerekecektir. Bugün bu ülkeyi yönetenler için de gerekecektir. Adalet, hukuk herkes için. Bu gaspı protesto ediyoruz. Türk demokrasisi adına, Türkiye’nin kazanımları adına bütün dünyanın önünde cereyan eden bu garabeti protesto ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde daha adaletli bir Türkiye’nin ortaya çıkmasını cenabı Allah’tan diliyorum. Biz onlara adaletsizsiniz diyoruz. İşte buyurun adaletsizliğin en büyük örneğini icra ediyorlar. Herkesi korkutuyorlar, sindiriyorlar. Bu Türkiye’ye yakışan bir tutum değildir. Bu gaspın hesabını Türkiye soracaktır. Yüreğimizle sizinle beraberiz.” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim