Cemaatle AKP arasın dersaneleri kapatırım yok kapatamassın gerginliği ile başlayan olay aslında öyle değilmiş 2004 myk toplantılarında akp kankası olan cemaati bitirmek istiyormuş. Bunun akabinde köşe yazarları malasef tarafsız olamayan medya bir kavga içine girdi herkes kendine bir taraf seçip delirmişcesine savunmaya başladı herkes avukat oldu. Birisi okyanus ötesinden sürekli kendi sitesinden konuşmalarını yayınlıyor digeri gittiği açılış törenlerinde efelene efelene konuşuyor sanki ikiside töbe haşa bu dünyayı kendileri yaratmış edasında güç kavgasına girdiler.

Bu kavga beraberinde önce AKP'li İdris Bal Ve daha sonrada Hakan Şükür'ün İstifasını getirdi ikiside Gülen dediler ve son bomba bu sabah Cemaatin polisi Akp'li Bakanlara ve İş adamlarına baskın gerçekleştirdi.

Cemaat AKP'ye deyim yerindeyse göz dağı verdi ve Erdoğan Bu Maçta üç gol yedi bundan sonra bakalım nolacak erdoğan nasıl bir hamle gerçekleştirecek Bir zamanların Esas dostları kendi kendilerini bitirmeye karar vermişler.

AKP bu operasyonla kendi partisi adına yakışanı yaptı ve birkez daha Erdoğan'ın ekibi bize gösterdi ki bu parti Adalet ve Kalkınma Partisi Değil ALDATMA VE KANDIRMA PARTİSİYMİŞ 

Editör: TE Bilişim