Beyaz TV'de yayınlanan Erkan Tan'la Tartışalım programına bu hafta Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmud Ünlü konuk oldu.

Cübbeli Ahmet Hoca, Saddam'ı kısa sürede deviren ABD'nin IŞİD için 'yıllar sürer' demesini Büyük Ortadoğu Projesi'nin uygulanabilmesiyle ilgili olduğunu söyledi. IŞİD lideri Bağdadi'nin ABD ve MOSSAD'la birlikte çalıştığını öne sürdü. 

Cübbeli Ahmet Hoca'nın IŞİD'le ilgili önemli açıklamaları şöyle;

BUNLAR KAFİRDEN DE BETER 

Cübbeli Ahmet Hoca, “Bunların Müslümanlıkla alakası yok. Müslüman olan cami bombalamaz, Kabe'yi yıkacağım demez. Bunlar Müslümanlıktan öte kafirden de beter. Ben bir yayında Hadis-i Şerif'te okudum. Bunların çıkacağı, Şam'da dolanacağı, Irak'ı kaplayacağını söylemiştim” ifadelerini kullandı.

İSRAİL YAVAŞ YAVAŞ BAŞARIYOR

Erkan Tan, “Bu IŞİD'cilerin amacı ne?” diye sorması üzerine Cübbeli Ahmet Hoca, “Şimdi burada bir taşla 3-5 kuş vuruluyor. ABD, İngiltere, Yahudiler Büyük Ortadoğu projesini gerçekleştirmek için buralarda bazı yerleri boşaltması lazım. Bu arada Şia'lar, Sünniler böyle adam boğazlıyor diye kendine fayda sağlamaya çalışıyor. İsrail zaten Ortadoğu'da kendinden büyük devlet kalmasın istiyor, yavaş yavaş da bunu başarıyor” şeklinde konuştu.

BAĞDADİ CIA VE MODSAD'LA ÇALIŞIYOR

Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD'in halife ilan ettiği Ebubekir Bağdadi için şöyle konuştu:

“Ebubekir Bağdadi denen adamın ABD senatörüyle resmi var. Oturdular beraber anlaşmalar yaptılar. Sonra Rusya'ya sığınan o adam (Edward Snowden) IŞİD'in CIA ve Modsad'ın istihbaratıyla beraber çalıştıklarını ve İsrail'in güvenliği için kurdurulduğunu söylüyor”

IŞİD BİTMEZ

Cübbeli Ahmet Hoca Hadis-i Şerif'ten de örnekler vererek “IŞİD'in bitirilmesi yıllar sürebilir” diyen ABD için şu ifadeleri kullandı:

“Hadis-i Şerif, aralarında ihtilaf çıkacak diyor. Allah hakkı dilediğine verecek, bunları birbirlerine halleddirecek diyor. Ama bir de şu var: farkında mısınız? Koca Saddam'ı kaç saatte devirdiler. Şimdi IŞİD'i bitirmemiz yıllar sürebilir diyorlar. Neden? Çünkü buradaki projeleri yıllar sürecek. Bu çapulcular yıkmak için yıllar sürebilir diyorsan, ben buna inanmam. Bu kafir oyunudur, bu Yahudi oyunudur. Oyunlara gelmeyin”

 

Editör: TE Bilişim