MHP'li Muhalif 4 Genel Başkan Adayı

 Ortak Hareket Etme Kararı Aldı

MHP'li muhalif genel başkan adayları MHP'li 4 muhalif aday Sinan Oğan, Koray Aydın, Meral Akşener ve Ümit Özdağ ortak açıklama: 'İktidar yürüyüşümü kesmeye çalışanlara rağmen,ülküdaşlarımıza 4 genel başkan adayı olarak sözümüzdür; bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz' '4 genel başkan adayı olarak hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürdürecek, kurultayımızı en kısa sürede toplayacağız’dedıler

MUCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

MHP'li muhalifler Sinan Oğan, Koray Aydın, Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın bir araya geldiği toplantının ardından yapılan ortak açıklamada, 'Hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürdürecek, kurultayımızı en kısa sürede toplayacağız.' ifadelerine yer verildi.

Ankaradavbir araya gelen MHP'li 4 muhalif aday Sinan Oğan, Koray Aydın, Meral Akşener ve Ümit Özdağ kendi araların da bir durum değerlendirmesi yaparak kurultayda dıvan başkanı seçilene kadar ortak hareket etme kararı aldılar.

Açıklamada Çağrı Heyeti'nce 19 Haziran'da düzenlenen büyük kongrenin, Türkiye'nin dört bir yanından gelen delegelerin iradesini ortaya koymasına rağmen, Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından alınan tedbir kararı ile yok sayılmak istendiğine dikkat çekılerek MHP Genel başkanı Devlet Bahçelinin kurultaya 10 Temuzda toplanacak açıklamaları sonrası çark etmesinede tepki gösterıldı.

MHP kurultayının bir parti içi mesele olmaktan çıkarak millet ve devlet meselesi haline geldiğinin altının çizildiği açıklamada, ülkenin krizden çıkışı için MHP kurultayının sadece Türk milliyetçilerinin değil milletin tamamının umudu olduğu’ söylendi

 

Editör: TE Bilişim