Yandaş TV yorumcusu Fatih Tezcan, elektrik ve su kesintileri nedeniyle “ikinci darbe girişimi” uyarısında bulundu. Fatih Tezcan, Twitter’da 11. Cumhurbaşkanı Abdulah Gül, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ve eski Bakan Hüseyin Çelik’e yönelik “Size diyorum duymazdan gelmeyin. Çıkın ‘birincisi olmadı, ikinci darbeyi bekliyoruz, cunta kuracağız’ deyin!” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

İstanbul’da kötü hava şartları nedeniyle yaşanan elektrik, su ve doğalgaz kesintileri krize neden oldu. AKP’liler kesintileri “ikinci darbe provası” olarak yorumlarken sosyal medyada aynı zamanda Bursa, Kocaeli gibi sanayi şehirlerinde de elektrik kesintilerinin yaşanması “ekonomiye darbe” diye mesajlar verildi.  

“REFERANDUM ÖNCESİ BU KESİNTİLERİ ŞAİBELİ GÖRÜYORUZ”

Fatih Tezcan, yaşanan elektrik, su ve doğalgaz kesintileri nedeniyle Twitter’da Cumhurbaşkanlığı hesabını uyardı. Tezcan, “Elektrikler yine gitti telefon operatörleri de servis kesintisi yaşatıyor. Bu işler masum değil. Devlet buna nasıl izin veriyor anlamıyorum. Elektrik internet Turkcell Vodafone Avea WhatsApp Twitter felç edildi. Test ediliyoruz. Alıştırılıyoruz. DDK Göreve Çağrılmalı. @tcbestepe” diye yazdı.

“Referandum öncesi bu kesintileri şaibeli görüyoruz” diyen Tezcan, “Zatınızdan başkasına güvenmiyoruz. Sizden 'DDK Soruşturması' taleb ediyoruz. @tcbestepe” uyarısında bulundu.

İşte o mesajlar:

Odatv.com

Editör: TE Bilişim