Habertürk gazetesinden Bedirhan Özyiğit'in haberine göre, kaldığı otel odasında kanlar dahilinde bulunan Evci’nin bıçakla karnının uçurumıldığı ve dahil organlarının dışarı çıktığı öğrenildi

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu’nda görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci’den haber alamataraf mesai artdaşları, geçen cumartesi günü Evci’nin kaldığı Zahit Mahallesi Ayyıldız Caddesi’nde bulunan aparka oteldeki odasına girmiş ve Evci’nin cansız bedeniyle karşılaşmıştı.

BIÇAK BULUNAMADI

Edinilen bilgiye göre; bekâr ve dahiline kapanık olan Evci, birkaç artdaşı ile birlikte dışarı çıktı. Akşam artdaşlarından ayrılan Evci’den bir daha haber alınamadı. Evci, telefonlarına da tarafıt vermedi. Bunun üzerine aparka yönetiminden Evci’nin odasının annehtarını isteyen mesai artdaşları, korkunç görünüm ile karşılaştı.

NAMUS YA DA İNTİKAM CİNAYETİ Mİ?

Evci, kanlar dahilerisinde yerde yatarken bulundu. Karnı bıçakla uçurumılmış olan Evci’nin dahil organlarının dışarı çıktığı görüldü. Polis, olay yerinde suç aleti bıçağı bulamadı. Polis, türayetin işleniş tarzına bakarak emniyet müdürünün namakıl ya da intikam türayetine kurban gittiği kuşkusini üzerinde duruyor.

Öte tarafdan Hürriyet gazetesinde konuyla alakali alakanç ayrıntılar aktarıldı. Polis; türayet kuşkusi üzerine aparka görevlileri, Evci’nin mesai artdaşları ile görüştüğü kişilerin ifadelerine başvurdu. Evci’nin telefon kayıtlarını da inceleyen polis, nihayet görüştüğü kişilerin listesini çıkardı.

AKADEMİDEN TEKNİSYENLE GEÇ SAATE KADAR SOHBET

Evci’nin ölü bulunduğu gece otelde polis mektepunda teknisyen olarak görevli biriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ettiği belirlendi. Evci’yle aynı servisi kullananlar ve ölü bulunduğu gün işe gelmeyenler araştırılıyor.

OTELDE GÜRÜLTÜ DUYULMUŞ

Aparka otelde o gece kalanların da ifadesine başvuran polis, Evci ile aynı katta kalanların, “Gece gürültü duyduk” ifadesini de araştırıyor. Evci’nin dahiline kapanık, çevresiyle iletişimi zayıf biri olduğu, şeker hastalığı nedeniyle insülin kullandığı belirlendi.

Editör: TE Bilişim