Etpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Caprice Gold Grubu Kurucusu Mehmet Fadıl Akgündüz, Cübbeli Ahmet Hoca ile olan birlikteliklerine son verdiklerini belirtti.

'DOĞRU YOLDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Yazılı bir açıklama yapan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Caprice Gold Grubu Kurucusu M. Fadıl Akgündüz, "15 bin 300 ortağı ve 3 milyon nüfusa tekabül eden 700 bin aile müşterisi ile, nitelikli bir topluluktan oluşan grubumuz, şu bulunduğumuz yıl içinde 25. yılını idrak etmiş bulunmaktadır. Çeyrek asırdır, doğusundan batısına kadar, uluslararası düzeydeki projelerle, ülkemizin kalkınması için büyük mücadeleler veren ve geçtiğimiz o karanlık dönemde, bu yolda büyük bedeller ödeyen grubumuz, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hiç kimseden çekinmeden, Yüce Hak’kın yardımı ve halkımızın desteği ile hak çizgisinden kesinlikle ödün vermeden, doğru yolda ilerlemeye devam edecektir" dedi. 

'BÜLENT ECEVİT'E ELEŞTİRİ'

"Koç Grubu’nun çok seviştiği ve Fethullah Gülen’in kendisi için şefaat etmek istediği yegane kişi olan Bülent Ecevit’in son başbakanlık döneminde, ülkesine, Müslümanlara ve tüm insanlığa daha iyi imkanlar sağlamak için çalışan Jetpa Holding’i yok etmek amacıyla, devletin gücünü kullanarak nasıl bir ölümcül saldırı gerçekleştirdiği, tüm kamuoyunun gözü önünde cereyan etmiştir. 11 yıl süren uzun bir hukuk mücadelesi sonunda, Mart 2011’de Yargıtay’ın nihai kararıyla, grubumuzun ve şahsımın aklanmış olması ve tüm mal varlıklarımıza konulan ihtiyati tedbirlerin kaldırılması, bize yapılan saldırının ne kadar hunharca ve haksız yere yapıldığını gözler önüne sermiştir."

Editör: TE Bilişim