Güncelliğini hiç kaybetmeyen ve sürekli olarak seyircilerini gündem ile iç içe tutan bir kanal olması itibariyle, Fox tv’nin haber programlarını objektif bir şekilde sunuyor olması gerçekten seyirci kitlesini olumlu yönde artırmıştır. Bu nedenle kanalın seyirci kitlesinde yaşanan artışın olması itibariyle, gerçekten insanların en çok tercih etmiş oldukları kanallar arasında yer alır. Kanaldaki haber programlarının yanı sıra, insanları bilgilendirmeye yönelik olan bir takım sohbet ve tartışma programları da bulunmaktadır.

Siyaset, gündem ve ekonomiyi aynı anda seyirciler karşısına taşıyabilen bu kanalı gerçekten kutlamak gerekir. Fatih Portakal’ın sunumuyla gerçekleştirilen haber programları akşam 7 saatlerinde seyircilerin karşısına çıkarılmaktadır. Gündemi takip eden bir yapıda iseniz ve haber programlarını izlemekten keyif alıyorsanız, bu saat diliminde sizler de haber izlemek için kanala girebilirsiniz. akışı izlemeyi kaçırmak istemiyorsanız ve gününüzün her zaman diliminde sizlere erişilebilir olmasını talep ediyorsanız, bu hizmeti üstlenen internet sitelerinin de varlığından sizlere bahsedebiliriz.

 Güncel bir şekilde canlı yayın akışını sizlere saniye farkı olmaksızın aktaran internet siteleri aradığınız keyifli dakikaları sizlere sunabilecektir. Fakat bazı internet sitelerinin bu anlamda yayın kalitesi açısından, yayının donmaması adına kaliteyi biraz daha düşürdüklerini söyleyebiliriz. Böyle siteleri tercih etmekten ziyade ağırlıklı olarak Fox tv mobil izlemeyi de dahil etmek üzere sizlere reklamsız hizmet veren siteleri değerlendirmeye çalışmanız daha iyi bir hamle olabilir.

Editör: TE Bilişim