Fuat Avni’den bomba Bingöl suikasti iddiası

 Fuat Avni, Kozmik Çalışma Grubu’nun (KÇG), Bingöl’deki saldırıyı cemaate yıkmaya çalışacağıni iddia etti.

Twitter’da yazdığı tweetlerle adeta fenomen haline gelen ve hüküme yakın kaynakları olan Fuat Avni, bu kez şok bir iddia daha ortaya attı. Fuat Avni’nin @fuatavni ve @fuatavnifuat hesabından yazdığı iddialarda Kobani protestolarının yaşandığı günlerde Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e yapılan saldırının altından cemaatin çıkarılmaya çalışacağını belirtti.

Fuat Avni, 9 Ekim 2014′te Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e yapılan ve Emniyet mensupları Atıf Şahin, Hüseyin Hatipoğlu ve Uğur Atlı’nın şehit olduğu olaylardaki terör saldırılarının altından, hükümetin Kozmik Çalışma Grubu (KÇG) tarafından Cemaat’in ve Fethullah Gülen’in çıkartılacağını yazdı.

Olaydan iki saat sonra ölü olarak ele geçirilen teröristlerin üzerinden çıkan silahlarla, saldırıda kullanılan silahların birbirine uymadıklarını belirten Fuat Avni, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın MİT’teki ekibinin, ele geçirilen silahları Cemaat evlerine yerleştirerek, “Silahları cemaat evlerinde ele geçirdik” demeye hazırlandıklarını iddia etti.

Olayı gerçekleştiren teröristlerin Cemaat’ten birileriyle bağlantılı olarak bu eylemi gerçekleştirdikleri algısının yaratılmaya çalışılacağını da iddialarına ekleyen Fuat Avni, Ergenekon, Gladyo vb oluşumların hepsinin altında Fethullah Gülen’in olduğunu söyleyeceğini yazdı.

DURUŞ HABER

Editör: TE Bilişim