FUATAVNİ'NİN BU GECEKİ TİVİTLERİNDEN:

"-MHP'nin ve BBP'nin tabanını ve üst yapısını karıştırmak için mafyavari bir strateji takip ediliyor. Mafya babaları piyasaya sürüldü.
-Tiran, herkesin yakından tanıdığı karanlık adamları kast ederek 'O itler tekrar içeri girmek istemiyorsa üzerlerine düşeni yapsın' dedi.
-Kurulan plan gereği özellikle İstanbul'da MHP'nin il ve ilçe teşkilatlarına mafyanın garip adamları girip çıkmaya başladı.
-Gezi Parkı üzerinden toplumu gerecek olan Tiran'ın propagandacıları, sokağa çıkacak insanların karşısına MHP gençliğini çıkarmak istiyor.
 -MHP'li gençler mafyavari kişiler tarafından provake edilmeye çalışılırken, parti üst yapısı da ağabaları tarafından tehdit ediliyor.
-Gerginlikten nemalanan AKP, halkı sokağa dökmeye ve partileri Mafya-MİT maharatiyle dizayn etmeye çalışırken ateşle oynuyor.
-Dar Oligarkların yapmaya çalıştığı karanlık planlar sadece MİT tarafından değil diğer istihbarat birimleri tarfından da kayda alındı.
-Bütün tedbirleri alarak ve devletin sahibi olduklarını zannederek eylem planları yapadursunlar her adımları biliniyor ve ortaya çıkacak.
 -KCK'lılara 'Artık özerk olmalı, sokağa çıkın' diyenlerle MHP'lilere 'Ülke elden gidiyor, bölünecek, sessiz kalmayın' diyenler aynı ağızlar."

Editör: TE Bilişim