Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan'dan saldırı iddiası! Erdoğan'ın ABD programını takip eden Arslan, Erdoğan'ın yeğeni Ali Erdoğan'ın kendisine küfredip otelden attırdığını iddia etti. İdialara göre olaylar bununla da sınırlı kalmadı. İşte Arslan'ın twitter'dan duyurduğu o saldırı iddiası;

Erdoğan ile cemaat kavgası giderek kızışıyor! Daha önce Bugün gazetesinin Ankara temsilcisi olarak görev yapan Adem Yavuz Arslan bir süre önce gazetenin Washington temsilciliğine atındığını duyurmuştu.

ERDOĞAN'A TAKİP ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programını takip eden Arslan, kritik Biden görüşmesi sonrası attığı ardarda tweetlerle şaşırttı. Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı zamanda yakın korumalığını yapan yeğeni Ali Erdoğan'ın otelde bekledikleri sırada kendisine küfrettiğini ve otelden attırdığını duyurdu.

FİZİKİ SALDIRI İDDİASI

Arslan'ın tweetleri bununla da sınırlı kalmadı. Ali Erdoğan'ın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarından Şenol Kazancı ve Aydın Ünal'ın kendisine küfrettiğini bu sırada iki sivil tarafından tekmelendiğini yazan Arslan, bu iki isme "bu küfür ve tehditlerinizin hesabını elbet soracağım" diye mesaj attı. 

İşte Arslan'ın o tweetleri;

852.20140926002452.jpg

Editör: TE Bilişim