~~Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (TEZ-KOOP-İŞ) Bursa Şubesi Başkanı Ünal Özcan (49), sendika binasında iple asılmış halde bulundu. Yanındaki notta ise "Beni iki oy için bu duruma getirdiler. Hiçbir zaman kimseye şerefsizlik yapmadım." yazıyordu.

DÜNKÜ TOPLANTIDA GÖREVİNDEN ALINDI

Olay, merkez Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Türkiye Ticaret Kooperatif eğitim Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (TEZ-KOOP-İŞ) Bursa Şubesi Başkanı Ünal Özcan (49), dün Yalova'da yapılan toplantıda görevinden alındı.

MARKETTEN İP ALIP SENDİKA BİNASINA GİTTİ

Özcan, Yalova'dan dönüşte bir marketten ip alarak sendika binasına gitti. Akşam saatlerinde binada kimsenin olmamasından yararlanarak intihar eden Özcan'ın cansız bedenini Sabah saatlerinde büroya gelen bir çalışan gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Özcan'ın cansız bedeninin yanında bir not buldu.

"HİÇBİR ZAMAN KİMSEYE ŞEREFSİZLİK YAPMADIM"

Notta, "Beni seven sevmeyen bütün üyelerimden özür diliyorum. Beni iki oy için bu duruma getirdiler. Şimdi arayan soran yok. Genel yönetimden bile attılar. Sorulmadı bile. Ama olsun ben bunları hak etmedim. Herkese iyi olmaya çalıştım, başaramadım. Allah herkesin yolunu açık etsin. Hiçbir zaman kimseye şerefsizlik yapmadım." yazdığı öğrenildi.

Özcan'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Editör: TE Bilişim