Gümüşhaneli MHP milletvekili adayları, İstanbul’daki hemşehrileriyle, “Gümüşhaneli Sivil Toplum Kuruluşları  MHP’li Milletvekili Adayı Hemşehrilerine Destek Toplantısı”nda bir araya geldi. 

MHp MYK Üyesi Musa Küçük, Gümüşhane Dernekler Federasyonu GÜDEF ve Gümüşhane STK’larının öncülüğünde Levent Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş,  MHP MYK Üyeleri erol Gül, Fatih Budak, MHP İstanbul İl Yöneticileri Ümit Beyaz, Nafız Küçük, Nafız Küçük,  MHP İstanbul İl Yöneticisi Güven Adıgüzel, MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı ve MHP İstanbul milletvekili adayları Selçuk Şişman, Elif Gonca Akdeniz, Mehmet Kılıç, Sabri Şenol, MHP Ankara milletvekili adayı Rubil Gökdemir, MHP Gümüşhane milletvekili adayı Kamil Kılıç ve İstanbul’daki Gümüşhaneliler katıldı.

Büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda; Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Yönetim Kurulu Prof. Dr. Kenan Aydın, İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkanı Tahsin Söğüt, GÜDEF Genel Başkan Vekili Ali Ağaç, GÜDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi İlhan, M. Akif Kaya, Nejdet Karaman, Kamil Koç, Yüksel Demir, Muammer Korsil, GÜDEF Gençlik Kolları Başkan Vekili Ömer Topuz, GÜDEF Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sedat Demir, GÜDEF Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cengiz Ay, İstanbuldaki Gümüşhane Dernekleri Başkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve temsilcileri ile hazır bulundu.

Farklı siyasi görüştekiler hemşerileri için MHP’de birleşti

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından başlayan programda, milletvekili adayları tek tek davetlilere tanıtıldı.

Toplantıda konuşan STK Başkan ve temsilcileri, MHP’den aday olan tüm hemşerilerine destek verdiklerini belirtiler.  Gümüşhaneli STK Temsilcileri, “Farklı siyasi görüşlerde olsak da hemşerilerimiz için MHP’de birleştik. Adaylarımızı destekliyoruz ve mecliste görmek istiyoruz.” ortak görüşünü açıkladılar.

Gecede bir konuşma yapan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Suyunun, yiğidinin mert olduğu insanlarla bir aradayız. Kendilerinden hariç insanların varlığından da haberdar olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok kıymetli Gümüşhaneli vekil adayı kardeşlerimiz, farklı siyasi görüşte Gümüşhaneli kardeşlerimizin incinebileceği, kırılabileceği hiçbir değerlendirmede bulunmadılar. O suyu sert olan, yiğidi mert olan Gümüşhanelinin üstüne ne düşer? Kendi memleketlerine kıymet veren Milliyetçi Hareket Partililere destek vermek düşer” dedi.

MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı da şunları söyledi:

“Gümüşhane; insanı milliyetçi, vatansever, özüne, dinine, maneviyatına, temel değerlerine bağlı ve Türk toplumunun özünü kendi yüreğinde toplayan bir küçük Anadolu kenti. Ama yüreği büyük olan bir kent. Seçim çalışmaları dolayısıyla halkın arasındayız. Halka gidiyoruz, kucaklaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin hükümet kurma konusundaki tavrını lütfen eleştirmeyin. Olan olayları şöyle bir analiz ettiğiniz zaman, Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok da suçlu olduğu söylenemez. Geldiğimiz noktada hangi iradenin son noktaya gittiğini toplum çok iyi görüyor. Şöyle üstü kapalı bunu değerlendirmeye almanızı istiyorum. Gezdiğimiz yerlerde bu soruyla çok sık karşılaşıyoruz, cevap veriyoruz.”

Toplantının organizasyonu gerçekleştiren MHP MYK Üyesi Musa Küçük de, “Umduğumuzun ötesinde bir destek sağladınız. Yola çıkan milletvekili adaylarımızı mahcup etmeyeceksiniz. Sandıkta da gereğini yapacaksınız. Gümüşhaneli bu arkadaşlarımızı inşallah Meclis’e taşıyacağız” diye konuştu.

Türkiye Haber ajansı

Editör: TE Bilişim