Alınan bilgiye göre, Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa ve Bohşin köyü arasındaki hatta meydana gelen olayda, içerisinde kaçak mazot bulundurulduğu şüphesi ile durdurulmak istenen traktör kanala devrilince, çıkan olaylarda bir kişi yaralandı.

PİYADE BİRLİKLERİ VE VATANDAŞLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Olay yerinde kaydedilen cep telefonu görüntülerinde ise piyade birlikleri ile vatandaşlar arasındaki kavganın jandarma ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldığı görüldü.

TRAKTÖR KANALA MI İTİLDİ

Traktörde bulunan Mustafa Akyol, araçlarının ekipler tarafından zırhlı araç ile itilerek durdurulmak istendiğini, traktörün yaklaşık 70 metre sürüklendiğini ve yol kenarında bulunan kanala itildiğini ileri sürdü.

TRAKTÖR İKİYE BÖLÜNDÜ

Traktörün ikiye bölündüğünü söyleyen Mustafa Akyol yaşananları şöyle anlattı: "Traktörümüzde kaçak mazot ve eşya bulunduğu şüphesi ile piyade ekipleri, zırhlı araçlarını kullanarak traktörü kanala devirdi. Ve traktörümüz ikiye bölündü. Şüphe olabilir. Arama da yapılabilir ancak ekipler zırhlı araçla itince biz de jandarma trafik ekiplerini çağırdık. Bundan sonra kavga çıktı. Ve babam Cemil Akyol alnından yaralandı. Oysa ki sadece şüphe vardı ortada ve aracımızda kaçak hiçbir şey yoktu."

Editör: TE Bilişim