KIBRIS'TA NELER OLUYOR

 

 

Neresinden tutsak,neresini yazsak ?

 

 

Ülkücülerin makus talihimidir? Hainlerle aynı kefeye konmak ?

 

Lafa geldimi herkes yüksek perdeden milliyetçi !

 

Bir kaç gün önce Kıbrıs lefke'de PKK'lıların Türkiye'ye ve Türk Bayrağına karşı hakaretlerine karşı çıkan 6 tane Kürşat Çerisi Ülkücü tutuklandı.Onların bu uğurda tutuklanması bizim için onur ve şeref.Ancak kıbrıs yetkililerinin vatanseverlerle hainleri aynı kefeye koyması kabul edilebilir değildir! Bunu ilk defada yapmıyorlar!

 

 

Mübarek ada Türk yurdu değilde hain yurdu gibi hainlere prim veren bir anlayışla yönetilirken buna ses çıkarmayan Büyük Elçimiz,Barış kuvvetleri komutanımız orada ne için varlar ? Kimlerin hakkını hukukunu savunurlar?

 

 

Türkiye Cumhuriyetini yönetenler aymazlık içinde olurken MHP genel merkezi bu işlerin neresindedir? Seçtiğimiz vekiller süslük gibi ikbal peşindemi koşacaklar?

 

Ülkü Ocakları genel merkezi ülkücülere hakaret ve tehtid'te acele ederken,tutklanan ülküdaşlarımız için ortalığı neden ayağa kaldırmazlar?

 

Biz bunların gaflet ve delaletini bildiğimiz için MHP de öze dönüş değişimini talep ettik,bunlar için mücadele verdik,veriyoruz,vereceğiz.Kardeşlerimizin tutklandığı anda uçağa atlayıp oraya en az 20 vekil gitmiyorsa,gidip her makama baskı kurmuyorsa olmaz olsun vekilimiz!Olmaz olsun öyle teşkilatımız dediğimizde bize kızmayacaksınız!

 

 

Uğruna binlerce şehit ve Türkiyenin geleceğini feda ettiğimiz bu ada ihanet,fuhuş ve kumar adası olamaz,buna izin verilmemeli!

 

Buradan ülkücü Avukatlara sesleniyorum bugün yarın en az yüz avukatla kıbrıs'ta olmalısınız.Bunu yapmazsanız yarın ben milliyetçi avukatları neyleyim diyen nesiller yetişecektir.Kaygım ve korkum bunadır!

 

 

MHP genel başkanı genel kurmay başkanı ile derhal konuşup,barış kuvvetlerine bu işle ilgilenmesi için talimat verilmelidir.Tutuklanan 6 ülkücü yarın sınırdışı edilirse Kıbrısta milli damar çöker! PKK cesaret alır...

 

 

İsmail Türk

Editör: TE Bilişim