Olay Buharaevler Mahallesi Tekceviz Sokak üzerindeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre lise son sınıf öğrencisi Satılmış Ş. (20) arkadaşlık teklifini reddeden lise öğrencisi Z.K.'yı (16) uzun süre rahatsız etti. Lise öğrencisi kız öğrencide durumu ailesine haber vererek polise şikayette bulundu. Şikayetten sonrada kızı aramaya devam eden Satılmış Ş. karşılık bulamayınca sabah saatlerinde Z. K.'nin evine gitti. Reddedilme sebebinin ailesi olduğunu savunan Satılmış Ş. kapıyı kırarak girdiği evde anne Suzan K. ile karşılaştı. Bir süre anne ile tartışan Satılmış Ş. yanında getirdiği tüfekle çocuklarının gözleri önünde anneyi kafasından vurdu. 

Komşuların silah seslerini duyması üzerine olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri Suzan K.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 

Olayın zanlısı Satılmış Ş. ise silahı olay yerinde bırakacak kaçtı. Satılmış Ş.'nin teklifini kabul etmeyen kız öğrenciyi tehdit ettiği ve ''Ailene ve sana zarar veririm'' dediği ileri sürüldü. 

Bahse konu şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranıyor. Olayla ilgili soruşturma sürerken Suzan K.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi

Editör: TE Bilişim