Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Teşkilatı, Marmara Adası ilçesinde vatandaşlardan büyükşehir için oy istedi. Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok da Marmara Adası'ndaki parti çalışmalarına katılarak seçmenlerle bir araya geldi.

 

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, parti teşkilatıyla beraber halkla kucaklaşma gezilerine aralıksız devam ediyor. Başkan ok ziyaret etitği ilçelerde ve diğer bölgelerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. MHP teşkilatı Marmara Adası, Saraylar Beldesi ve bölgedeki köylerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok'u halkla buluşturup 30 Mart seçimleriyle ilgili vatandaşları bilgilendiriyor. Saraylar Beldesinde verilen yemekte konuşan Başkan İsmail Ok Marmara Adası'nın sorunlarını bildiğini, bu sorunlara vakıf olduğunu, merkezde mevcut olan tüm imkan ve olanakların Marmara Adası için de geçerli olacağının sözünü verdi. Geceyi Marmara Adası'nda geçirecek olan Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Adayı İsmail Ok'un Ada programına yarın Avşa Adası ziyaretiyle devam edeceği bildirildi.

MHP BAŞBUĞ TEKNESİNDE

Bu arada, MHP Balıkesir İl Teşkilatının Balıkesir belediye Başkanı ve Büyükşehir Adayı İsmail Ok ilme gerçekleştirdiği Marmara Adası ziyaretinde Başbuğ isimli tekne kullanıldı. Her tarafı MHP bayraklarıyla süslenen Başbuğ teknesinin MHP'lilerin Adalar bölgesindeki sahil ziyaretleri boyunca kullanılacağı kaydedildi. - BALIKESİR

Editör: TE Bilişim