Kayyum atanan İpek Medya Grubu'nun Şişli'deki binası önüne destek amaçlı gelen MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş'a polis müdahalede bulundu.

MHP İl Başkan Yardımcısı Erhan Kekeç'i de darp eden polisler, zorla araca bindirdi. Kekeç, 10 dakika sonra ise serbest bırakıldı.

Bugün TV canlı yayına telefonla bağlanan MHP  İl Başkanı Bülent Karataş, olayı şöyle anlattı:

“Hiç bir güç MHP İl Başkanını darp edemez. Bugün de İstanbul milletvekilimiz ile geldik. Polis engeliyle karşılaştık. Hiç kimsenin bize el kaldırması söz konusu değil. Art niyetli emniyet mensupları da iyi niyetli emniyet mensupları da vardı. Yardımcımı gözaltına almaya kalkıştılar sonra bıraktılar. Kamuoyunda darp olayı ülkücü camiada ses getirdi. Fikirlerimizi kamuoyu ile paylaşmamız engellendi. Darp kimsenin de haddine değil. Ölümü bile göze almış bir partinin il başkanıyım.

MHP kurumsal bir kimliği ile bir adaletsiz hukuksuzluk adaletsizlik v arsa bunun karşısındadır. Haksızlığa uğrayanın yanındadır, adaletin savunucusudur. Eksik veya yanlış yazılmıştır. İki şahıs MHP il başkanı ve MHP milletvekilini konuşturmama girişimi yapmıştır. Yardımcım gözaltına alınmak istendi. Sonra arkadaşımızı polislerden aldık ve oradan ayrıldık.”

REMZİ ÇAYIR İÇERİ ALINMADI

Öte yandan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, İpek Medya  Grubu  binasına alınmadı.

Editör: TE Bilişim