Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova Belediye Başkan Adayı olarak Kürşat Kale'nin ismini açıkladı. Kürşat Kale'nin adaylığı MHP'li eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un da katıldığı törenle açıklandı. Eski MHP'li Şerif Temel'in durumu henüz netleşmezken, şu anda İncirliova'da Mevcut Belediye başkanı CHP'li Fadime Orbay, AK parti'li Kazım Günaydın ve MHP'li Kürşat Kale Belediye başkanlığı için yarışacak.

 

Kalabalık bir partili grubunun katıldığı toplantı ile adaylığı açıklanan Kürşat Kale'ye vatandaşlar da destek verdi. İncirliova Sevgiyolu üzerinde gerçekleştirilen programa 57. Hükumet döneminde Sağlık Bakanlığı yapan Osman Durmuş, MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, Aydın İl Başkanı Fevzi Köse ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Sağlık Eski Bakanı Osman Durmuş, İncirliovalıların Kürşat Kale'ye sahip çıkmasını isteyerek "Sizlerin verdiği destekle İncirliova Belediyesi'ne üç hilali dikeceğiz. Biz Hak'ka hizmet halka hizmet için yola çıktık. Bu yolda Kürşat kale'ye destek vermenizi bekliyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Editör: TE Bilişim