MHP yönetiminin il teşkilatlarını kapatarak, olağanüstü kongre talebinde bulunan delegeleri görmezden gelmesi tepki çekmeye devam ediyor. Parti tabanından yükselen yoğun tepkiler, parti yönetiminde de huzursuzluklara yol açtı. Edinilen bilgiler göre parti divanındaki bazı isimlerin kapatma kararına karşı çıktıları ve bu hamlenin mevcut yönetimi daha da zor durumda bırakacağını söyledikleri iddia edildi.

Parti divanındaki karmaşa sürerken Bahçeli yönetimine bir şok da partinin en üst karar alma organı olan MYK'dan geldi. 4 yıldır MYK üyesi olan, eski Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı ve 25.Dönem Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

turan-yaldir3.jpg

MYK ÜYESİ YALDIR İSTİFA ETTİ

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'in, Aksaray, Uşak, Kilis ve Denizli teşkilatlarını kapatması sonrasında parti yönetimi istifa şokuyla sarsıldı. 25. Dönem Aksaray Milletvekili ve parti MYK üyesi Turan Yaldır, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

turan-yaldir.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: 

Editör: TE Bilişim