MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Kobani eylemleri konusunda yaptığı açıklamada "Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için uyanık durumdayız" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, son günlerde Türkiye ve İzmir'de Kobani protestolarıyla başlayan olaylar konusunda sağduyu çağrısı yaptı.

Yazılı bir açıklama yayımlayan Karataş, dün yaşanan olayların son derece üzücü olduğunu belirtti. Karataş, "Vatan, millet ve devlet menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan MHP'liler, her türlü provokasyona, yalan ve düzmece haberlere karşı oyuna gelmeyecekler" dedi.

MHP'LİLER OYUNA GELMEYECEK

Milliyetçi ülkücü hareket mensuplarının kardeş kavgasına, iç savaşa ve bölücülerin istek ve beklentilerine sebep olacak hiçbir girişim ve davranışı kabul etmeyeceğini belirten İl Başkanı Karataş, şunları kaydetti:

Vatan, millet ve devlet menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan MHP'liler, her türlü provokasyona, yalan ve düzmece haberlere karşı oyuna gelmeyecekler, kendilerinden beklenen sağduyuyu her zemin ve zamanda gösterdikleri gibi yine göstereceklerdir.

MHP OYUNU GÖRDÜ, ÖNLEMİNİ ALDI

Güzel şehrimiz İzmir'de yaşanan olaylar da bizleri son derece hassas davranmaya yönlendirmelidir. Kışkırtmalar, yalan haberler ve kirli bilgilerin yayılmasını isteyen odaklara karşı tüm hemşerilerimiz dikkatli olmalıdır. İzmir'deki Türk milliyetçileri, tüm teşkilatlarıyla ve mensuplarıyla birlikte bütün Türkiye'de olduğu gibi oyunu çok önceden görmüş, gerekli uyarı yapmış ve önlemleri almıştır. Oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için uyanık durumdayız.

EMNİYETİ UYARDIK

Bütün mensuplarımız, provakatörlerin oyununa gelmeyecek kadar yüksek şuurlu Türk milliyetçileridir. Ülkücü hareket, asılsız haberlerle kandırılacak ve oyuna gelecek bir hareket değildir. Dün gece itibariyle emniyet güçlerimizi, yaşanan ve yaşanabilecek olaylar hakkında uyardık. Şimdi de hemşerilerimizi sağduyuya davet ediyoruz. Türk milleti ve devleti, her türlü kötü günü aşabilecek güçtedir. Yeter ki basiret sahibi yöneticileri olsun."

Editör: TE Bilişim