HDPKK'YA DEV OPERASYON!

Bugün sabah saatlerinde aralarında hdpkk eş başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş'ın bulunduğu pkkya yönelik vekil ve yönetici düzeyinde dev operasyonlar düzenlendi.

HABER ERK HABER ANALİZ: OPERASYON YETMEZ HDPKK KAPATILSIN!

Haber Erk olarak bu konuda ülkeyi yönetenleri ve savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Ve konuyu haber analiz biçiminde ele alıyoruz. Hdpkk kapatılsın! Dünyanın demokrasi ile yönetilen veya diğer ülkelerinde terör örgütleri ile bağı olan partiler açık kalmazlar direk kapatılırlar. Hatta ülkeleri bölünmüş olmasına rağmen İspanya'da bile bölücü terör örgütü ile bağlantılı parti kapatılmıştır. Bu operasyon yetmez! Hdpkk gibi bölücü terör örgütü pkknın partileri kapatılsın ve anayasa da değişsin. O da anayasada terör örgütü bağlantılı partiler bir daha açılamaz izin verilemez maddesi kesin olarak anayasaya konsun.

BUGUNE KADAR NEREDEYDİNİZ? ÇOK GEÇ KALINMIŞ BİR ADIM!

Çözülme süreçlerinde palazlanan hdpkk büyüyüp, Mhp'yi bile geçecek kadar ileri gitti. Bugüne kadar sesiz kalan ülkeyi yönetenlerin de bu işte hataları vardır. Hukuk devletlerinde suç işlendiği an işlem yapılır. Biriktirilip veya zamanı gelince döneme göre hareket edilmez! Gerekirse bu konuya alakalı ülkeyi yöneten zihniyetin de bu pkknın siyasi uzantısı hdpk'yi büyütmekten yargılanmalıdır.

İşte hükümetten hdpkkyı biz büyüttük açıklaması (Resmen Tıklayın!)

 

Editör: TE Bilişim