SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,

AZİZ MİLLETİM;

Bir hukukçu arkadaşınız olarak MHP Kurultayına dair hukuki süreçler hakkında sizler için elimden geldiğince paylaşım ve yorumlarda bulundum.

Bu gece hukuki yorumlarda bulunmayacağım. Çünkü hiç inanmak istemesem bile, eski yunandan beri; "kanunların büyük sineklerin yırtıp geçtiği, küçüklerin ise takılıp kaldığı örümcek ağı" olduğu sözünün geçerli olduğu bir dönemi maalesef hep birlikte yaşıyoruz.Anayasa başta olmak üzere, hukuk düzeninin yerle bir olduğu bir dönemde daha fazla hukuk tartışması egemenlere hizmet etmekten başka bir işe yaramayacaktır. 

Mecliste 4.parti durumuna düşürülmüş olmasına rağmen, halihazırda milletin ümidi haline gelmiş bulunan MHP'deki kurultay tartışmalarına iktidar ve sarayın egemenleri doğrudan müdahale etmiş bulunuyor.

EY MİLLETİM;

Alaca karanlık kuşağı misali ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlardan çıkmanın işaret fişeği durumunda bulunan bir hareketin egemenler tarafından söndürülmesini istemiyorsan, asaletini ve büyüklüğünü göster...Pazar günü kurultay yapılacak mı sorularını bir tarafa bırakarak, sakın bizi yalnız bırakma..Bu hareketi sahip çık. Milletin hukuku ve demokrasi için yola çıkmış bulunan evlatlarına sahip çık.

Hukukun ve demokrasinin yeniden ihyası için,
Vurgun ve talan düzenine son vermek için,
Milletin rızasını hukuki meşruiyete kavuşturmak için,
Ülkenin bütünlüğü ve milletin birliği için,
Karanlık mahfillerde yazılan soğuk savaş senaryolarını yırtmak için,

Millet adına ve mazlumlar için yola çıkmış bu millet sevdalılarının bu hareketine destek ver.Bu milletin evlatlarını "üst akıl" "gizli güçler" yalanlarıyla daha fazla kandırmalarına izin verme. Otellerin muhasara altına alınmasına, otobüslere engel çıkarmaya çalışacaklara itibar etme, şölen havasında, kardeşlik içinde yanımızda ol, milletin kaderine el koy.

Ortaya koyacağın iradeyle hür ve eşit vatandaşların yaşayacağı gelişmiş bir ülkenin temellerini atmak için yola çıkmış olan ehliyetli ve ihlaslı kadroları yarı yolda bırakma....Kurultayların meşruiyetini egemenlerin oyuncağı haline gelmiş hukuki mekanizmalar dışında millet irafesinde arayan evlatlarının yanında saf tut...
Milletlerin tarihinde istisnai zamanlar vardır. İşte öylesi bir dönemi yaşıyoruz.Çocuklarımıza, torunlarımıza onur duyarak anlatacağımız bir hareketin içinde "ben de vardım" demek istiyorsak, bu çağrıya bigane kalma..Ülkeye ve geleceğimize sahip çık. Bir milletin ayağa kalktığını, harekete geçtiğini göster.

Sevgili arkadaşlar;

Allah rızası için kurultayın yapılıp yapılmayacağı yönündeki ısrarlı sorularınız yerine, milletin ortak arzusu ve talebi haline gelmiş bulunan demokrasi şölenine katılım çağrımıza icabet etmenizi, pazar günü Ankara'da millet davasına destek vermenizi bekliyoruz.

ALLAH HAK VE ADALET İÇİN YOLA ÇIKMIŞLARIN YARDIMCISI OLSUN.

Editör: TE Bilişim