MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP'nin Manisa ili ile Saruhanlı, Turgutlu, Akhisar, Şefaatli, Gölcük, Edremit ve Murgul ilçe teşkilatlarında yeni yönetimler oluşturulduğunu bildirdi.

Şevkat Çetin, partisinin teşkilatının yönetim kadrolarında yapılan değişikliklerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. Parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye göre, Manisa il teşkilatı, Saruhanlı, Turgutlu, Akhisar ilçe, Yozgat Şefaatli ilçe, Kocaeli Gölcük ilçe ve Balıkesir Edremit ilçe teşkilatları MHP MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından görevlerine son verildi. Bu kararın bugün il başkanlığına, ilçe başkanlıklarına, Manisa Valiliğine ve ilgili ilçe Kaymakamlıklarına bildirildiğini belirten Çetin, MYK ve Başkanlık Divanı tarafından MHP'nin teşkilatında yapılan değişiklikleri aktardı.

Açıklamaya göre yeni yönetimler şu şekilde:

"Manisa il Kurucu Yönetim Kurulu Tanju Balatlı Başkanlığı altında,

Manisa Saruhanlı ilçe Kurucu Yönetim Kurulu Ahmet Akgönüllü Başkanlığı altında,

Manisa Turgutlu ilçe Kurucu Yönetim Kurulu Sedat Kutlu Başkanlığı altında,

Manisa Akhisar ilçe Kurucu Yönetim Kurulu İbrahim Uğurlu Başkanlığı altında,

Yozgat Şefaatli ilçe Kurucu Yönetim Kurulu Bünyamin Katipoğlu Başkanlığı altında,

Kocaeli Gölcük ilçe Kurucu Yönetim Kurulu Kemal Garipoğlu Başkanlığı altında,

Balıkesir Edremit ilçe Kurucu Yönetim Kurulu Ahmet Ziya Sarı Başkanlığı altında,

Artvin Murgul ilçe Kurucu Yönetim Kurulu Aytekin Kahraman Başkanlığı altında parti tüzüğünün 34. maddesi uyarınca yeni yönetimler oluşturuldu."

Seçim Arefesinde bu değişiklik neden? diğer Siyasi partiler teşkilatlarına güven sağlarken MHP düşündüren açıklamalar yaparak teşkilatların görevlerine son veriyor MHP böyle devam ederse kendi eliyle kendisini bitireck yoksa bu hareketler bilinçli mi yapılıyor.

Editör: TE Bilişim