~~KAFASINI TEKMELEDİ

 

Burak Görgülü , metro istasyonu güvenlik görevlileri tarafından dışarıya çıkarıldı. Ancak tartışma dışarıda da sürdü. Adı öğrenilemeyen kişi, güvenlik görevlilerinin araya girmesine rağmen Görgülü’yü feci şekilde dövdü. Kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlisine de tekme atan saldırgan yumruklayarak yere düşürdüğü gencin kafasına defalarca bastı. Çevredekilerin de araya girmesiyle öfkeli kişi uzaklaştırıldı. Gencin yardımına  sağlık ekipleri koştu. Ambulansa bindirilen Görgülü hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından tekrar Taksim’e geri dönen genç olayı anlattı.

 

 

Taksim Meydanı'nda öldüresiye dayak
video için tıklayın

 

TEDAVİ GÖRMEK İSTİYORUM

 

Burak Görgülü "Ayağa kalkmak istedim kalkamadım bir tane polis bile adamı almadı. Adam bana vurdu güvenliğe vurdu polislerden şikayetçiyim.  Kafama vurdu ambulans gelmese ölebilirdim. Ambulans beni hastaneye götürdü yarım saat hastanede kaldım. Orada da hiç ilgilenmediler" dedi.

 

Sokakta yaşadığını ve uçucu madde kullandığı belirten genç, " Taksim’den kurtulmak istiyorum. Bazen hastanede tedavi görüyorum bir hafta sonra bırakıyorlar. Ben bir hafta değil, sürekli tedavi görmek istiyorum" dedi. Görgülü’yü döven kişi hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim