Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya’nın Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmesi Türkiye’de ve MHP camiasında şok etkisi yaratırken, AK Parti ve MHP Genel Merkezi trolleri tarafından Kaya, FETÖ’cü ilan edildi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin en yakın isimlerinden olan Atilla Kaya’nın Cumhurbaşkanlığı Sistemi için gerekli olan Anayasa değişikliği paketine “hayır” diyeceğini belirterek Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifasını sunmuştu.

Kaya’nın istifasının ardından MHP ve AK Parti trolleri sosyal medyada Atilla Kaya’yı FETÖ’cü ilan eden twetler yayınlamaya başladılar. Atilla Kaya’yı yakından tanıyan MHP ve ülkücü taban bu trollerin iddialarını şaşkınlık ve kızgınlıkla karşılayarak, “Bahçeli kendisinden başka partide kimseyi bırakmak istemiyor. Kendi seçtiği geçmişi ve kimliği belirsiz kişilerle partiyi yöneteceğini zannediyorsa yanılıyor. Atilla Kaya’yı bile FETÖ’cülükle itham edecek kadar zıvanadan çıkmış olan bu yeni yetme Bahçeliseverler MHP’nin gerçek sahiplerine attıkları iftiraların hesabını elbetteki verecekler” şeklinde konuşarak, “Yuh artık. Yazıklar olsun” şeklinde tepkileri ortaya koydular.

İşte Ülkücü Atilla Kaya’yı FETÖ’cülükle suçlayan trollerin bazı twitleri:

Editör: TE Bilişim