Neşe Egemen

 

Sn Dr Devlet Bahçeli bu gün ki grup toplantısında, ABD de Erdoğan'a soru soran saygı değer Azerbaycanlı gazetecimizin asil göz yaşlarından bahsederken, ihanet sürecinin yamağı olan 63 akil içinde, Türk Milleti daha ne kadar tahammül edecektir diye soruyor..

Peki Sn Devlet Bahçeli; Siz bu soruyu Türk Milletine göğsünüzü gere gere sorarken, bizlerde size bu soruyu sormaktan kendimizi alıkoyamıyoruz..

Erdoğan'ın Siirt'te ki yargı sürecinden tutunda, Rakel Dink'in avukatlığınakadar..

Katolik, Ortodoks ve Süryani cemaatlerinin kurumsal avukatlığından tutunda,
Papa 2. Jean Paul'ün özel davetlisi olarak Vatikan'a gidecek kadar şaibeli işlerin mimarı Kezban Hatemi'nin eşi Hüseyin Hatemi'yi ne cürretle genel merkezin avukatlığına soyundurdunuz.. Yoksa sizi destekleyecek ülkücü avukat kıtlığımı yaşıyorsunuz?

Ayrıca siyasetin en tepesinde olan sizin, haklı olarak yıllardır dilinize doladığınız Kezban Hatemi'nin, ihanet sürecini destekleyen 63 akilden biri olduğunu bilmiyor muydunuz?

Bu nasıl bir tezatlıktır bu nasıl bir hezeyan.. Türk milletine ne kadar tahammülkar olacağını sorarken, ülkücülerin sizlere bu şartlarda tahammül edemeyeceğini görmüyor musunuz?

Editör: TE Bilişim