SEMİH’E CEVAP: Bu yazacaklarım; MHP’ye gönül vermiş, bu gün gerek parti içinde görev yapan gerek parti dışında oy vermiş samimi ülkücü; abilerim, arkadaşlarım ve kardeşlerimi kapsamıyor.

Eğer hata yaptıysam şimdiden affınıza sığınırm. Hakkınızı helal edin!!!

İçim sıkılıyor, zoruma gidiyor o yüzden kalamşörlük yapıyorum. MHP üyesi 543 delegenin noter tasdikli dilekçesiyle birlikte tüzük kurultayı talebinde bulunan ülkücü muhalefeti suçlaman anormaldir semih kardeş. Çünkü:

1- mahkemeye intikal etmiş hiçbir konuda artık yorum yapma hakkın yoktur.Yorum yaparsan eğer mahkemeyi etkilemeye çalışmaktan başın derde girer bak.Sonucuna katlanırsın haaaa!

2- Sen ve bugün yönetiminde olduğun taraflı kişilerle birlikte,diktatörmüsünüz, mafyamısınız da demokratik bir partinin adına demokrasi dışı tehditler savunuyorsunuz. Muhalif delegeye mahkemeye gidin diye yol gösteriyorsunuz ardından da niye mahkemeye gittiniz , mahkemeye gitmek ayıptır, ülkücülüğe yakışmaz deyip ülkücülerin aklıyla dalga mı geçiyorsunuz yahu. Sen mi aklını yedin, yoksa her tutarsız laf ve sözlerinizle gaflete düşüp, battınığınızı mı farketmiyorsunuz? Farketmiyorsanız MHP yönetiminde sizlerin işi ne. Siz mi bu güzel ülkem ve insanım için siyaset yapacaksınız. Siz bu işleri bırakın yoksa ülkeyi bu kafayla karanlığa doğru götürürsünüz. 

3- Sizler ve genel başkanın , adaleti ve yasaları savunmuyormuydunuz, ne oldu da delegelerin yasal haklarını kullanmalırını, şimdi hainlikle suçluyorsunuz,yoksa adaletten ilk önce sizlermi korkuyorsunuz? MHP’nin ve davanın sahipleri sizmisiniz.Kusura bakmayın, Bence hiç değilsiniz. Çünkü bu kutlu davayı benimseyip yaşayanlar bu davanın gerçek sahipleridir.Sizler iç siyasette bile çözüm üretemiyorsunuz ki dava adına ne fikir üreteceksiniz. 

4- Yahu sizler orda burda 5 yıldızlı otellerde toplantı üstüne toplantı yapıp 1 kasım başarısızlığını konuşmak yerine çiğ köfte yeyip gazoz içmedinizmi . Sonuç ne oldu biraz daha kilo aldınız, yakında hazımsızlıktan sancılarınız artacak. Kramplar girecek sonra da kalp ameliyatı olacaksınız. Az yiyin kardeşim. Sizlerin yerine biz burda memleket meseleleri için düşünüp kafa yoruyoruz , bize maaş veren , yediren içiren de yok , Niye biliyormusunuz bizler; memleket ve millet aşığıyız da o yüzden.

 

5- Beni tanıyormusunuz, nerden tanıyacaksınız, seçtiğiniz il başkanlarından bazılar, bizlere yakıştırma yapıp bunlar ülkücü değil deyip samimiyet testi yapacak kadar bilgisiz , cahil ve elinde ülkücü ölçüm cihazı olan akıllı kişiler olunca , oturduğu yerden partiye oy kazandıracak kadar akıllı ve zeki insanlar olunca, benim aklıma, ülkücülükten geçinen tipler aklıma geliyor ama benimde samimiyet ölçme cihazım olmadığı için birşey diyemiyorum. Bu adamlar her yerde sizlerin yaptığı gibi her yerde her haltı yiyip sonra da vatandaşın karşısına çıkıp oy istiyorlar,

 

Akıllı Türk çocuğu bunu yermi , yemiyor işte, size değil mecburiyetten ekmek parası ve çocukları için aza kanaat edip kandırılıp başka yere oy veriyor. Körmüsünüz ? Anlamıyormusunuz? Her türlü pisliğe batmışsınız ama bir de dürüstmüş gibi su üstüne çıkıyorsunuz. Allah sizleri bildiği gibi yapsın. 6- Ha birde sen hocasın, bu camiaya ders vermeye kalkıyorsun, iyi de sen daha konuya vakıf değilsin ki, bir hoca alanında ders verir, maşallah sen her alanda ders veriyorsun. Bu konu da senden daha iyi ders verenler var, biraz olsun da sus be kardeşim. Bari motivasyonumuzu bozma. Bizler ilk dersimizi Rahmetli BAŞBUĞ’umuzdan aldık, sonra bu partiyi kurup yön ve vizyon oluşturan nice dava adamlarından , şehitlerimizden ve gazilerimizden bu dersi en iyi şekilde aldık, acaba sen nerelerden ve kimlerden ders aldın. Bak senin en samimi arkadaşların bile senin kim olduğunu sosyal medyada tek tek açıklıyorlar. Sus konuşma da yarın genel başkan değiştiğinde bir vekil olarak saygınlığın artsın.Valla bu delegenin ve camianın aklını ve sinirlerini fazla germe , bu camia seni IQ (zeka ) kantarında tartar sonra mahçup olursun, toplum içine çıkamazsın.

 

Not: Kusura bakma ama, artık Sayın Bahçeli orda olduğu sürece size oy felan yok. Ha gideceğim bir başka yer de yok, ama unutma; ülkücü bir çıkış yolu bulur. Hani ergenekon misali.

 

M.KILIÇ

Editör: TE Bilişim