Alışveriş merkezi içerisinde kitaplara baktığı esnada düşünceleri ile herkesi kendisine hayran bırakan 10 yaşındaki Atakan Kayalar'ın annesine olan tavrı sosyal medyada günün konusu oldu. Bazı kesimler bu yaşananları büyük bir şiddetle kınadı.

5 ay içerisinde okuduğu 250 kitap ve felsefe üzerine yaptığı yorumlarla gündem olan 10 yaşındaki Atakan, sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Yaptığı açıklamaların yanı sıra hal ve davranışları ile yaşıtlarından farklı görünün Atakan'ın bir röportaj esnasında annesine ettiği sözler tartışma konusu oldu.

Sosyal Medyadan Tepki

Birçok TV kanalında 'Dahi' olarak gösterilen Atakan ile canlı yayın yapmak isteyenler sıraya girerken son olarak hiç istenmeyen görüntüler yaşandı. 10 yaşındaki Atakan'ın bundan olumsuz etkilenmesi sosyal medyayı ayağa kaldırırken anne Hülya Kayalar'ın basın mensupları ile toplantısı esnasında ilginç anlar kameralardan kaçmadı.

Anne basın mensuplarının sorularını cevaplamaktan kaçındığı esnada 10 yaşındaki Atakan araya girerek annesine 'Tamam sıra bende. Seni biraz şöyle alalım' demesi tartışmaların odak noktası haline geldi. Çocuğun bir anda popüler olmasının ona zarar vereceğini düşünen vatandaşlar tartışmanın fitilini ateşlerken annenin düştüğü durum videosu kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Editör: TE Bilişim