15 Temmuz gazileri Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde bir araya geldi.

15 Temmuz Hakkaniyet Ocakları Genel Başkanı Ufuk Yegin AKP Genel Başkanı Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

Yeniçağ TV Ufuk Yegin'e mikrofonlarını uzattı.

"ERDOĞAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ AZARLADI"

Yegin, "Şehit yakınları ve gazileri bizzat Cumhurbaşkanı tarafından kürsüden azarlandığı günler yaşanmaktadır. Bu sebeple özür dilemeyen sayın Cumhurbaşkanı'nın bugün Beştepe'de yapacağı 15 Temmuz Müzesi açılışına arkadaşlarımız katılım sağlamayacaktır" ifadelerini kullandı.

AKP'Lİ BÜLENT TURAN'A SERT ÇIKIŞ!

Ufuk Yegin, “Gazilerin direnişini ve kahramanlıklarını basite almak için “O gece biz de tankların üzerindeydik” diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan o gün nerede ve hangi tankın üzerinde olduğunu hala söylemiştir” diye konuştu.

“FETÖ İLE MÜCADELE SADECE TSK İÇİNDE VAR”

Yegin, “Bugün FETÖ ile mücadele sadece TSK içerinde yapılıyor, diğer kurum ve kuruluşlarda ise yaprak kımıldamıyor. Siyasi ayak konusuna ise hiç değinilmiyor. FETÖ her yere girdi diyen AKP’li vekiller adeta halk ile alay ediyor”dedi.

HİLAL KAPLAN’IN TRT YÖNETİM KURULUNA ATANMASI

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile TRT Yönetim Kurulu’na atanan Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ı da eleştiren Yegin şöyle konuştu; “Bize SGK maaşı bile bağlanmazken bazı ballı bürokratlara 3-5 maaş bağlanıyor, devlete katil diyen, sözde soykırımı destekleyen, Fetullah Gülen’e övgüler dizen Hilal Kaplan TRT’ye atanıyor. Osman Öcalan TRT’ye çıkarılıyor. TRT’de çalışmak için 17-25 Aralık öncesine kadar Fetullahçı, 17-25 Aralık sonrasında ise reisçi mi olmak gerekiyor. Umuyoruz ki; Cumhurbaşkanı Erdoğan bir an önce bu hatalardan döner. 2 bin 734 gaziden sadece 252’si maaş alıyor. KHK ile kurulan vakfın başına atanan isim, vakfın parasıyla New York’ta tatil yapıyor. Şehit yakınları ve gazilerin parasına çökülmüştür.

AÇIKLAMANIN TAMAMI:

Editör: TE Bilişim