İYİ Parti Antalya Milletvekili ve Eski Ağır Ceza Hakimi Feridun Bahşi 15 Temmuz Darbe girişimi ile ilgili hem kedisini hem de İYİ Parti'yi ve Akşener'i zora sokacak açıklamalarda bulundu.

Bahşi "Son seçimde, Cem Yılmaz İmamoğlu'nu destekledi. Birisi tweet attı dedi ki "15 temmuz darbesinde sesin çıkmıyordu" Cem Yılmaz,  çok güzel bir cevap verdi "Tiyatrolar sessiz izlenir" diye. Bende olayı tiyatro olarak nitelendiriyorum, siz nasıl görüyorsunuz bilemiyorum.
Bu bir tiyatro göstere göstere biline biline geldi. olduğu yerlerde olduğu söylenen insanların orada olmadığı ortaya çıktı. Ben o zaman avukatlık yapıyorum, Sayın cumhurbaşkanının bulunduğu otele giden askerlerin eşleri bana dava için geldiler,  ama ben almadım davaları.
O zaman sayın başbakan 12 civarında indi. Adamlar Çiğli havaalanından oraya gidiyorlar 12:00, 12:45 de, Başbakanı almak gibi bir şeyleri yok yani. Planlanmış bir darbe,  yolda oteli soruyorlar daha oteli bilmiyorlar.  Başbakan oraya daha hiç gitmedi,  gittiyse bile o saatte oradan ayrıldı. Ama bir buçukta falan oraya gidiyor, bu adamlar hepsinin ifadelerini okudum getirdiler o dönem bana ayrıntılara girince,  Cem Yılmaz'a hak vermemek mümkün değil."
dedi.

Feridun Bahşi kimdir?

1959'da Antalya'nın Yukarı Karaman köyünde doğdu. Yukarı Karaman İlkokulunda ilkokul eğitimini, Yeniköy Ortaokulu’nda ortaokul eğitimini ve parasız yatılı olarak kazandığı Çanakkale Gökçeada Atatürk İlk Öğretmen Okulu’nda lise eğitimini tamamladı. Daha sonra girdiği üniversite sınavında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve buradan mezun oldu. Avukatlık stajını Antalya’da, Hakimlik stajını 
İskenderun’da yaptı. Askerlik hizmetini Çorlu 5. Kolordu’da Asteğmen olarak tamamladı. 

Hukuk kariyerine Edirne’de Ceza Hakimi olarak başladı. Ardından Siirt, Gümüşhacıköy ve Anamur’da Ceza Hakimliği yaptı. Kahramanmaraş’ta Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı ve İlçe Seçim Kurulu Hakimliği, daha sonra Konya’da Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı ve son olarak Ankara’da Çocuk Ceza Hakimliği görevlerinde bulundu. 
Evli ve iki çocuk babasıdır.. 

27. dönem İYİ Parti Antalya milletvekilidir.

Editör: TE Bilişim