Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının hemen ardından '30 Mart 2020 Pazartesi günü okullar tatil mi?' sorusunun cevabı belli olacak. MEB Ziya Selçuk son dakika tatil açıklaması haberimizde olacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının hemen ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile MEB Ziya Selçuk okullardaki tatilin uzatılıp uzatılmaması ile ilgili bir karar varacak. Saat 13.30'da başlayan kritik toplantı sonrasında son dakika açıklaması saat 19.15'te gerçekleştirilecek.

30 MART 2020 PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? OKULLAR TATİL UZATILDI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün kabine üyeleriyle yaptığı son görüşmede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan da bazı bilgiler aldı. Uzaktan eğitim konusuna değinen Erdoğan ilerleyen süreç ile ilgili olarak bilgilendirmelere başvurdu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise okulların 30 Mart Pazartesi gününde tatil ilan edilip edilmeyeceği ve okullardaki tatilin uzatılıp uzatılmayacağı konusuna Bilim Kurulu toplantısında görüşüleceğini söyledi.

30 Mart Pazartesi gününden başlayarak 2020 Nisan ara tatil ile koronavirüs salgınından dolayı okullarda tatilin uzatılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NOT: Okullar 30 Nisan Perşembe gününe kadar tatil ilan edildi.

Editör: TE Bilişim