İdlib'de gerçekleştirilen hava saldırısı sonrasında 36 askermizin şehit olması sınrasında 2 gündür ortalıkta görünmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün canlı yayında gülümseyince sosyal medya buna büyük bir tepki gösterdi. Erdoğan sözlerine damat Berat Albayrak'ın da gülümsemesi gözlerden kaçmadı.

Suriye'nin İdlib bölgesinde 36 askerimizin şehit olması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam 2 gün sonra nihayet ekranların karşısına çıkabildi. Dolmabahçe'de AKP İstanbul Milletvekilleri ile buluşan Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Trump ile yapılan görüşmelerden bahsetti.

Erdoğan'ın Gülümsemesi Tepkilere Neden Oldu

Erdoğan'ın Trump ile gerçekleştirdiği görüşmenin son bölümünde gülmesi sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Erdoğan'ın gülmesi ile beraber Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TBMM eski başkanı İsmail Kahraman ve AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş o sözleri gülerek alkışladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, ülkemizin içi kan ağlarken gülmeyin beyler diyerek duruma tepkisini dile getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ise 36 şehidimizin olduğunu ve Anadolu'da dört bir taraf kan ağlarken Erdoğan'ın 2 gün sonra kameraların karşısına geçerek gülmesini ve damadın buna da gülerek alkışlamasına sert tepki gösterdi.

Editör: TE Bilişim