6-12 Nisan 2020 haftalık burç yorumları büyük bir merakla araştırılıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcuna ait olan kişiler 6 Nisan ila 12 Nisan arasındaki haftalık borç yorumları için olumlu ve olumsuz durumları ve bununla beraber kendilerini bekleyen fırsatları merakla bekliyor.

6-12 NİSAN 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu: Bu hafta hayatınızda heyecanlı değişimlerin olması olası bir durum. Bu değişimler sizi zor durumda bırakmazken yeni yaşantınıza ayak uydurmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Maddi açıdan da rahatlayarak beklediğiniz paraya kavuşacaksınız. Eğer yaşamınızdan çıkarmak istediğiniz insanlar varsa bu konuda kesin kararlar da alabilirsiniz. Bu yaşananlar sizi daha huzurlu bir hale getirecek.

Boğa Burcu: Bu hafta duygularınız oldukça karışık olacak. Hayatınız hakkında vereceğiniz bir karar yön değiştirmesine sebep olurken duygularınızı daha da fazla dinleyeceksiniz. Öncelikle daha çok mantığınıza göre hareket edeceksiniz. Eğer çocuklarınız varsa onların eğitim hayatlarında yeni değişiklikler gözlemlenebilecek. Onlara bu gibi durumlarda daha fazla destek olmasınız.

İkizler Burcu: Farkındalığınız bu hafta daha da artacak. Geçmiş zamanlarda kandırılmış olduğunuz bir durum bulunuyorsa bununla tekrardan karşılaşabilmeniz oldukça mümkün. Maddi açıdan az da olsa rahatlayabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ailenizden borç istediyseniz bunu alabileceksiniz. İleriye dönük bir yatırımınız varsa bunu mutlaka gerçekleştirin. Bunun için de güvendiğiniz insanlardan destek alın.

Yengeç Burcu: Bu hafta cesaretinizi daha da toparlayarak haksızlığa uğradığınız durumlarda kendinizi savunabilecek hale geleceksiniz. İş hayatınızda yenilikçi fikirlerle ön plana çıkarken çalışma ortamınızda daha da rahat hareket edeceksiniz. İş çevrenizde birinin kıskançlığına maruz kalabilirken aş hayatınızda ise aşmanız gereken bazı zorluklar bulunmakta. Bunun için zamana ihtiyacınız var.

Aslan Burcu: Bu hafta çevrenizdekilerden destek alabilirsiniz. Özellikle yakın arkadaşınız ya da kardeşinizden bu desteği görebilirsiniz. Aşk hayatınızda olup bitenleri etrafınıza belli etmemeli ve anlatmamalısınız. Bu durumda hayal kırıklığı yaşayabilir ve anlattıklarınızı başkalarından duyabilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız.

Başak Burcu: Bu hafta aşk hayatınızda yeni bir değişiklik olacak. Kararsız kaldığınız bazı konular artık daha da netleşecek. Bunun sonunda ayrılık kararı dahi alsanız iş hayatınızda bir yükselişe sebep olabileceksiniz. Patronunuz işinizden memnun kalırken kariyer hedeflerine de ulaşabileceksiniz. Bu size güzel bir teklif getirebilir. Ancak maddi açıdan biraz daha tedbirli olmanızda fayda bulunmaktadır.

Terazi Burcu: Bu hafta geçmişi artık geride bırakmanın zamanı geldi. Size karşı yapılan haksızlıklarla mücadele etmekte zorlanmamak adına sessiz kalmanız gerekmekte. Aileniz ile görüşmeme durumlarında aranıza mesafe girebilir. Para konusunda da bazı sıkıntılarınız olacak ama bu durumda biraz daha fazla tutumlu olarak çok fazla harcamaya gitmemelisiniz.

Akrep Burcu: Bu hafta gitmek durumunda kaldığınız bir yer için planları değiştirmek zorunda kalacaksınız. Daha çok kendinize vakit ayırarak ruhsal anlamda rahat edebileceğiniz konulara yönlenmelisiniz. Aşk hayatı için aklınızda bir kişi olmasına rağmen duygularınız oldukça karışık. Ancak ne istiyorsanız iç sesinize kulak vermelisiniz.

Yay Burcu: Bu hafta bir başkalarının sizi etkilemesine oldukça açık görünüyorsunuz. Bu yüzden bazı hatalar yapmanız oldukça olası. Kendinizi bu konuda dinlemeli ve hata yaptıysanız mutlaka bunun arkasında durmalısınız. İkili ilişkilerde yaşadığınız zorlukları atlatacaksınız. Aranızdaki buzlar daha da eriyecek.

Oğlak Burcu: Bu hafta kafanızda olan bir çok hadise yüzünden karmaşık durumlar yaşayacaksınız. Almış olduğunuz kararlara rağmen asıl istediğinizi yapmamanızdan dolayı pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bu yüzden mutlaka daha da cesaretli olun. İş hayatınızda olumlu bir haber alırken yaptığınız başarılı işlerin sonucunda bir terfi almanız da mümkün.

Kova Burcu: Bu hafta günlük işleriniz oldukça yoğun geçecek. Çevrenizdekilerden destek amanız olağan bir durum. Anne ya da babanız ile yaşayabileceğiniz bir gerginlik sizi oldukça üzecek. Maddi konumda almanız gereken bazı kararlar bulunurken ilerleyen süreçlerde de doğru kararlar alabileceksiniz.

Balık Burcu: Bu hafta sezgilerinize güvenmenizde fayda bulunmakta. Yaşamış olduğunuz tatsız bir durum sonrasında biraz olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Bu durumda kendi hislerinize daha da güvenerek hareket etmeye çalışmanızda fayda bulunmakta. Aksi durumlarda pişmanlık yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda sıkıntılarınız varsa bunlar zamanla düzelecek.

Editör: TE Bilişim